Taxatie

Het is een feit dat horecataxaties steeds meer kennis, ervaring en expertise vereisen en er niet zo maar even bij kunnen worden gedaan.
Horecataxaties zijn derhalve een specialisme geworden.
Door de aansluiting bij VastgoedPro en de inschrijving in de registers van Vastgoedcert, het NRVT en TEGoVA voldoen de taxatierapporten van Helder Horecamakelaardij aan de eisen die banken en andere financiers tegenwoordig stellen aan het niveau en de kwaliteit van de taxatierapporten.

Door het uitgebreide landelijk horeca archief kan Helder Horecamakelaardij in heel Nederland zijn diensten aanbieden. Of het nu gaat om een taxatie voor een huurgeschil, verzekering of voor de financiering van een overname, Helder Horecamakelaardij heeft de expertise in huis om deze rapporten duidelijk, professioneel en onafhankelijk te kunnen aanbieden.
Helder Horecamakelaardij taxeert in Nederland voor o.a. de Rabobank, Staatsbosbeheer, diverse Nederlandse en Internationale Brouwerijen, gemeentes, beleggingsfondsen en heel veel ondernemers. Daarnaast wordt Helder Horecamakelaardij regelmatig als deskundige taxateur aangewezen voor huurgeschillen door de Rechtbank van zowel  Drenthe als Groningen.

 
Voor meer en uitgebreide informatie, zie ook www.horecataxaties.com
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring