Onze medewerkers

Helder Horecamakelaardij

Kiek Busquet
Oprichter en makelaar-taxateur van Helder Horecamakelaardij.
De horeca is een markt die mij op het lijf is geschreven. Na gedurende ruim 20 jaar vol passie en enthousiasme als ondernemer actief te zijn geweest in de horeca, heb ik besloten om na een studie bedrijfskunde mij te focussen op de aan en verkoop, advisering en taxatie van horecabedrijven. Inmiddels al weer meer dan 10 jaar actief als gecertificeerd makelaar en taxateur.
We hebben kantoor aan huis, dus laagdrempelig en toegankelijk en dat is nu net zoals wij het graag zien. Want het gaat er niet om wie we zijn maar wat we doen…..
Ruben Supheert
De opleiding makelaardij en vastgoed bij de Hanzehogeschool volgen en ook nog werken in de horeca, dan kom je bijna vanzelfsprekend in het Noorden bij Horecamakelaardij Helder terecht. Ik ken hierdoor het klappen van de zweep en weet de voor maar ook de nadelen van het prachtige horeca vak.
Dit gecombineerd met mijn kennis van het vastgoed, huurrecht en taxeren zorgen er voor dat ik mij prima kan verplaatsen in de beleving van de horeca ondernemer. Een absolute must in deze specialisatie binnen de makelaardij.
Angelique van der Zwaan
Angelique van der Zwaan
0595 438034
Mede eigenaar van Helder Horecamakelaardij. De bekende spin in het web. Een duizendpoot die zorgt dat o.a. de website goed functioneert. Tevens verantwoordelijk voor het Social Media beleid.
Weet als geen ander hoe de markt benaderd dient te worden en kan beschikken over een gigantisch netwerk. Kijkt verder dan de afgebakende paden. Met de twee voeten op de grond mentaliteit is ze onmisbaar in ons team.
 Kantoor Noordlaren
Kantoor Noordlaren