Horecamakelaardij

Bij een transactie rond horecabedrijven speelt het pand waarin het bedrijf gevestigd is vaak een belangrijke rol, bijvoorbeeld omdat ook het pand onderdeel van verkoop is.

Dat betekent tevens dat de waarde niet alleen in de stenen zit, maar ook in het bedrijf dat zich hier heeft gehuisvest. Horecavastgoed is een specialisme, dat met zorg en kennis zal moeten worden gewaardeerd en verkocht.
Een goede bemiddelaar is hierbij noodzakelijk, aangezien horecavastgoed vaak niet alleen gaat tussen koper en verkoper. Naast het verkopen van de exploitatie zelf, is ook het object waarin wordt geëxploiteerd een belangrijk aspect.
Soms heeft de exploitant het object in eigendom, maar vaak wordt het pand gehuurd. Dan moet er ook rekening worden gehouden met de verhuurder en/of tussenhuurder. Kortom, dit kan soms complexe situaties opleveren, waarbij kennis, communicatie en een stukje persoonlijkheid nodig zijn. 
Helder Horecamakelaardij heeft zich hierin gespecialiseerd en is daarom binnen de horecamakelaardij een professionele partner om uw belangen te kunnen behartigen.
Zo wilt u als ondernemer, na jarenlang hard werken om een goede naam op te bouwen, graag dat er een goede prijs tegenover staat wanneer u uw zaak wilt verkopen. Door de kennis van de markt in Noord-Nederland en de affiniteit die Helder Horecamakelaardij heeft met de horeca dragen wij zorg voor een uitstekende prijsstelling en bemiddeling.
Tevens hebben wij een groot netwerk tot zijn beschikking waar een match uit voort kan komen.

Wij kunnen op verschillende manieren wat voor u betekenen, zoals:

  • Verkoop van zowel het vastgoed en/of de onderneming
  • Verhuur van zowel het vastgoed en/of de onderneming
  • Aankoop van zowel vastgoed en/of de onderneming
  • Aanhuur van zowel vastgoed en/of de onderneming
  • Het uitvoeren van verschillende soorten taxaties

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring