Nieuwsbrief juli 2017

kleuren   Held3r
info@helderinhoreca.nl
www.held3r.nl
088-33 088 33
 
tagline
 
Te koop: Exploitatie

Knus restaurant in karakteristiek pand in Groningen

Lift mee op het succes en de lovende kritieken van dit knusse restaurant. Gelegen aan de Diepenring van Groningen; een straat vol gezellige restaurants en in één van de mooiste pandjes van de Groningse grachtengordel.

Dit leuke huiskamerrestaurant is gelegen op steenworp afstand van bijvoorbeeld het UMCG en de Stadsschouwburg. De grote keus aan verschillende restaurants die deze straat herbergt, maakt het één van de publiekstrekkers van de stad op het gebied van horeca.

De combinatie van dit prachtige pand en de bedrijfsvoering, maken dit restaurant uniek. Gedreven door louter positieve reacties van gasten en resencenten, weet men hier een welkome aanvulling in de Groningse horeca neer te zetten. Nu dat is gelukt, wordt het stokje weer doorgegeven. Pak daarom nu deze kans!


Huurpijs: € 1.750,- per maand excl. BTW

Overname exploitatie: € 120.000,-

 

 
 
 
 
 
Te koop: Exploitatie

Instapklaar restaurant te Haren

Wie pakt deze leuke uitdaging in Haren? Met de beschikking over een compleet ingericht restaurant, voorzien van een inventaris die nog nagenoeg in nieuwstaat verkeert en met de gedachte dat de huidige ondernemers de eerste stap in de juiste richting hebben gezet, biedt deze locatie genoeg kansen.

Gelegen in het centrum van Haren op een zichtlocatie, geeft dit pand veel mogelijkheden om een goede exploitatie neer te zetten. Daar hebben de huidige ondernemers het startschot al voor gegeven. Door de korte afstand tot de stad Groningen, kan eveneens worden meegeprofiteerd van de kansen die deze stad met zich meebrengt. Daarnaast heeft Haren een op zich zelf staande kern met voldoende klantenpotentieel om in de toekomst op te kunnen bouwen.

In het huidige bedrijf is momenteel een bekende internationale keuken gevestigd. Hoewel de huidige ondernemers het eerste jaar goed gedraaid hebben, kiezen zij nu voor het avontuur in het buitenland. Aan u dus om de potentie van deze locatie verder uit te bouwen.

 

Huurprijs: € 36.000,- per jaar excl. BTW

Overname exploitatie: € 112.500,-

 

 
 
 
 
 
Te koop: Vastgoed & exploitatie

Restaurant Bij de Molen Ten Post

Een zichtlocatie langs een drukke weg, een eigen “landmark”, een grote parkeerplaats tot uw eigen beschikking en een goedlopend restaurant. Dat alles is hier al gerealiseerd. Een gespreid bed voor een nieuwe exploitant!

Restaurant "Bij de Molen" is gevestigd langs de doorgaande weg tussen Groningen en Delfzijl. Er passeren zo'n 10.000 voertuigen per dag en gecombineerd met een uit 1828 stammende molen, kan met recht van een zichtlocatie worden gesproken.

Het restaurant is vanaf het begin succesvol geweest en heeft inmiddels een naam opgebouwd van een veelzijdig en flexibel restaurant. Een nieuwe exploitant heeft dan ook legio mogelijkheden. Zo is een voortzetting van de huidige exploitatie een prima optie, maar er kan ook worden gedacht aan een themarestaurant, wereldrestaurant of zelfs een drive-through concept. Als kers op de taart is op de verdieping een bedrijfswoning te realiseren.

 

Vraagprijs vastgoed: € 695.000,- k.k.

Overname exploitatie: n.o.t.k.

 
 
 
 
 
Te pacht: Vastgoed & Exploitatie

De Loods te Zoutkamp

Stap in dit unieke concept in Nederland. De combinatie van horeca en een garnalen-pelatelier is nergens anders te vinden en de vissersplaats Zoutkamp past daar perfect bij. Kortom, wanneer u affiniteit heeft met de (garnalen)visserij is dit de kans om een leuk concept op te starten.

Deze in 2010 gebouwde loods is inmiddels al ingericht als horecalocatie en bevindt zich in Zoutkamp, direct aan de Reitdiepskade. Gecombineerd met een zonnig terras en een prachtig uitzicht over Zoutkamp èn het Groningse platteland, maakt dat zowel de locatie alsook het concept uniek zijn.

Er wordt een pachter gezocht die deze exploitatie op wil zetten. Alle ingredienten zijn inmiddels aanwezig, want naast de locatie is ook het pand al volledig ingricht. Tevens is het voor de exploitant mogelijk om de meest verse garnalen te kunnen serveren.

 

Pachtprijs incl. exploitatie: Op aanvraag

 

 
 
 
 
Beperkte bereikbaarheid gedurende de zomer

Na een druk eerste half jaar van 2017, staat de zomer weer voor de deur. Naast een hopelijk mooie zomer met veel volle terassen, wordt er ook vakantie gevierd.

Dat brengt een ietwat beperktere bereikbaarheid met zich mee. Zo is collega Ruben met vakantie van 8 tot en met 23 juli. Dat betekend dat het kantoor gedurende die periode minder goed bereikbaar is en dat reacties enigzins vertraagd kunnen zijn. Wij vragen daarvoor uw begrip, zodat we vanaf 24 juli weer volledig voor alle relaties klaar kunnen staan.

 

 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring