Nieuwsbrief september 2017

kleuren   Held3r
info@helderinhoreca.nl
www.held3r.nl
088-33 088 33
 
tagline
 
Te koop: Exploitatie

Onderscheidend bezorgconcept in hartje binnenstad Groningen

Mooi vernieuwend concept die er op wacht om verder uitgerold te worden. Door de Gemeentelijke plannen met deze straat, is de verwachting dat de locatie alleen maar interessanter gaat worden.

Dit bezorgconcept is de uitzondering op de regel in "thuisbezorgd-land". Naast de talloze mogelijkheden tot het bestellen van een Turkse, Italiaanse of Amerikaanse maaltijd, kan men bij Captain Cook terecht voor gerechten die meer thuishoren in een restaurant. Bovendien is de kwaliteit erg goed, gezien de louter positieve gastenbeoordelingen die men op internet aantreft. 

Vervolgens is er dan de locatie, welke erg aantrekkelijk is. Gelegen in de Gelkingestraat, een opkomende straat in de binnenstad van Groningen. Omdat de straat opkomend is, zijn de huren nu nog relatief laag, maar men kan wel optimaal meeprofiteren van de plannen die de gemeente heeft met deze straat. Zo zullen de bussen in de nabije toekomst verdwijnen, wat de levendigheid ten goede komt.

Huurprijs: € 1.350,- per maand excl. BTW

Overname exploitatie: € 52.000,-

Overigens is op de 1e etage een ruimte aanwezig, die erbij gehuurd kan worden.

 
 
 
 
 
Te Pacht: Pand & inventaris

Bekend Gronings restaurant zoekt nieuwe exploitant

Auberge Visvliet zoekt een nieuwe ondernemer. In deze idyllische setting heeft men de kans een exploitatie op te zetten in een veelzijdig en goed onderhouden pand. Vergeet ook zeker de B&B mogelijkheden niet, want daar leent zowel dit horecabedrijf als ook het dorpje Visvliet zich perfect voor.

Auberge Visvliet is gelegen in het centrum van het gelijknamige dorpje Visvliet, op de grens van Groningen en Friesland. Naast cultuur heeft dit gebied ook qua natuur veel te bieden. Zo liggen het Lauwersmeer en de Waddenzee op korte afstand van dit typische Groningse plaatsje.

Ook de "Auberge" zelf heeft veel te bieden. Zo heeft het een volledig ingericht restaurant met een toaal venieuwde keuken en zijn er op de verdieping een 8-tal eenvoudige B&B kamers gerealiseerd. In het naastgelegen Proeflokaal (dat bij het geheel is inbegrepen) kunnen feesten & partijen tot ca. 50 personen worden gegeven. Omdat men tevens de beschikking krijgt over een kleine en zonnige bedrijfswoning, kan worden gesteld dat er weinig horecabedrijven completer zijn dan deze.

Pachtprijs incl. inventaris: € 1.550,- per maand excl. BTW

Huurprijs bedrijfswoning: € 450,- per maand excl. BTW

 
 
 
 
 
Te koop: Vastgoed & exploitatie

18-hole Pitch & Putt baan met clubhuis

Aan de rand van hèt sportcentrum van Groningen vindt men deze 18 holes Pitch & Putt baan. Deze unieke golfbaan met een modern clubhuis wordt nu aangeboden. Zoals de huidige eigenaar al laat zien, zijn de mogelijkheden naast het golfen legio.

Het geheel betreft een op erfpacht gelegen 18-hole Pitch & Putt baan en een onder architectuur gebouwd modern clubhuis. Omdat men gebruik kan maken van de (gratis) parkeergelegenheden van Kardinge, is het geheel prima bereikbaar. De totale strook grond meet ca. 3,5 ha.

Naast Pitch & Putt verzorgd de huidige ondernemer ook een flink aantal andere activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Solex-toertochten, Footgolf of Bumper-football. Verdere uitbreiding hiervan is heel goed mogelijk.

Vraagprijs vastgoed incl. exploitatie: € 469.500,- k.k.

 
 
 
 
 
Te pacht: pand & exploitatie

Stijlvol Italiaans restaurant in binnenstad Groningen

Een perfect aangekleed bedrijf en dan ook nog eens zonder overname. Dat kan in de binnenstad van Groningen bij dit Italiaanse restaurant. Grijp nu de kans om dit mooie bedrijf te pachten.

Dit Italiaanse restaurant is gelegen in een drukke straat in de binnenstad van Groningen. De ligging van het pand is gunstig, daar een parkeergarage gelegen is op steenworp afstand. De straat wordt verder gekenmerkt door verschillende soorten horeca-concepten, afgewisseld met andere bedrijvigheid.

Het restaurant bestaat uit twee delen: Een zeer stijlvol ingericht eerste deel, waarna men via een doorbraak met indrukwekkende wijnkast het tweede, meer traditioneel ingerichte deel betreedt. Hierdoor heeft de consument de keuze tussen dineren in een Ristorante of een Pizzeria. Verder is er een ruime keuken aanwezig, voorzien van alle apperatuur. Het geheel wordt afgemaakt door een sfeervol en groot opgezet terras, gelegen onder de Platanen.

Pachtprijs pand & exploitatie: Op aanvraag

Koop van de exploitatie is eveneens bespreekbaar. In dat geval wordt het pand gehuurd.

 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring