Nieuwsbrief oktober 2017

kleuren   Held3r
info@helderinhoreca.nl
www.held3r.nl
088-33 088 33
 
tagline
 
Te koop: Exploitatie

Goedlopend bezorgrestaurant in binnenstad Groningen

Een fors groeiende omzet & rendement, gelegen in een drukke winkelstraat en acterend in een groeiende markt. Al deze ingrediënten zijn aanwezig in dit leuke, onderscheidende bezorgrestaurant.

Gelegen in de Nieuwe Ebbingestraat, is de locatie van dit bezorgconcept meer dan goed te noemen; In elke richting zijn snelle uitvalswegen te vinden. Verder is de bezorgbranche momenteel een sterk groeiende markt, met nog voldoende kansen indien men beschikt over een onderscheidend concept.

En onderscheidend is dit concept. De focus ligt op de bereiding en bezorging van burgers, waarbij de keuze hierin zeer ruim en vooral origineel is. Dat dit concept aanslaat bij het publiek, laten de vooral positieve recensies van gasten zien. Tevens laat men jaar op jaar een fors groeiende omzet zien. Deze punten, gecombineerd met een volledig ingerichte keuken, verdienen een waardige opvolger waarbij er zelfs nog uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Overname exloitatie: € 99.500,-

Huurprijs: € 12.000,- per jaar excl. BTW

 
 
 
 
 
In prijs verlaagd: Eetcafe Kaap Noord

Zeer pittoresk gelegen no-nonsense eetcafé te Groningen

Gelegen aan het mooiste stukje van de Groningse grachtengordel, vindt men een sfeervol no-nonsense eetcafé, dat in de afgelopen jaren een goede naam heeft opgebouwd. Vooral de prijs-kwaliteitsverhouding wordt door de gasten geroemd.

Eetcafé Kaap Noord, sinds 2016 uitgebreid met een zonnig terras, verwelkomt gasten met een sfeervol interieur, waarbij vooral de in het oog springende open haard inmiddels een begrip is. Menigeen neemt om de haard plaats om rustig voor- of na te borrelen. De haard is het voorbeeld van de verder uiterst speelse indeling van dit eetcafé.

Zoals een echt eetcafé betaamd, is de prijs-kwaliteitsverhouding van Kaap Noord zeer goed. Smaakvol en verrassende gerechten tegen een schappelijke prijs. Dat ook de gasten hiervan op de hoogte zijn, bewijzen de vooral postieve gastenbeoordelingen op diverse websites. Al deze factoren maken dat Kaap Noord al meer dan een decennium een stabiele factor is binnen de Groningse horeca.

Overname exploitatie: € 54.500,-

Huurprijs: € 24.000,- per jaar excl. BTW

 

 
 
 
 
 
In prijs verlaagd!

Instapklaar restaurant in Haren

Wie pakt deze leuke uitdaging in Haren? Met de beschikking over een compleet ingericht restaurant, voorzien van een inventaris die nog nagenoeg in nieuwstaat verkeert en met de gedachte dat de huidige ondernemers de eerste stap in de juiste richting hebben gezet, biedt deze locatie genoeg kansen.

Dit restaurant is gelegen in het centrum van Haren, aan de rotonde. Het kan daarom met recht een zichtlocatie worden genoemd. Tevens bevindt zich achter het object een ruime parkeerplaats. De inrichting van het restaurant kan als modern en sfeervol worden omschreven.

De huidige ondernemers hebben van dit restaurant in korte tijd een goede naam weten op te bouwen. Door het internationale karakter, weet men een welkome aanvulling te zijn op de overige Harense horeca. Al met al een concept dat vraagt om opvolging.

Overname explitatie: € 79.500,-

Huurpijs: € 36.000,- per jaar excl. BTW

 
 
 
 
 
Nu ook te huur

Oudezijl 2 Bad Nieuweschans

Dit object biedt een uitstekende kans om tegen een lage prijs één van de vele mogelijkheden van dit object te benutten. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een Bed & Breakfast of klein Hotel, een restaurant, dag exploitatie of zelfs een combinatie met bijvoorbeeld zorg.

Gelegen tegenover het treinstation van Bad Nieuweschans, de meest oostelijk gelegen plaats van Nederland, vindt men dit voormalige Hotel. Door zijn ligging en de bekendheid van Bad Nieuweschans als kuuroord en als voormalige vesting, kan met een logiesfunctie prima een rendabele exploitatie worden opgezet.

Het object zelfs beschikt over 7 hotelkamers, waarvan 5 met eigen sanitair. Verder is er op de begane grond een grote ruimte dat bijvoorbeeld dienst kan doen als restaurant, ontbijtzaal etc. Het naastgelegen appartement kan worden bijgekocht. Het geheel is tevens te huur.

Vraagprijs OG: € 229.000,- k.k.

Vraagprijs bedrijfsappartement: € 45.000,- k.k.

Huurprijs bedrijfsobject: € 22.500,- per jaar, vrij van BTW

 

 
 
 
 
In prijs verlaagd

Verfrissend horecaconcept in binnenstad Groningen

Welkom bij één van de zaken die het fenomeen "blurring" in Groningen heeft geintroduceerd. Goud Heerlijk is het schoolvoorbeeld van de combinatie tussen horeca en detailhandel. Zo kan men hier goed terecht voor een uitstekende lunch, waarbij er een uiteenlopende kaart aanwezig is. Voor- of juist na deze lunch, is het mogelijk de huisgemaakte en/of streekproducten zelf aan te schaffen. Zodoende kan er ook thuis worden genoten van de creaties die bij Goud Heerlijk de keuken verlaten. Kortom, een erg leuke combinatie van branches, waarbij de horeca de hoofdmoot is.

Goud Heerlijk is te bezoeken in de Nieuwe Ebbingestraat. Gelegen op een hoek in een monumentaal pand, valt het geheel snel op. Maar de hoeklocatie heeft meer voordelen. Zo is er bijvoorbeeld meer ruimte voor een terras, maar is het ook binnen erg licht, door de vele ramen in het pand. Gecombineerd met de vestiging van bijvoorbeeld Het Student Hotel op een steenworp afstand, is er ook aan klantenpotentieel geen gebrek.

Overname exploitatie: € 42.500,-

Huurprijs: € 1.899,66 per maand excl. BTW

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring