Nieuwsbrief maart 2017

Overige vernieuwingen

Een nieuwe lente een nieuw geluid.

Om te beginnen zijn we blij met de uitbreiding van ons team met Sofie Salimbeni.

Sofie doet bij ons onderzoek naar de verschillende manieren waarop in Nederland horecapanden worden getaxeerd. Sofie is vierde jaars student aan de Hanze Hogeschool Vastgoed en Makelaardij.

Daarnaast zijn wij content met de nieuwe objecten die wij deze maand in de verkoop hebben gekregen. Stuk voor stuk bedrijven met enorm veel potentie en vaak ook nog prettig geprijsd. Sowieso zien wij de markt weer enorm aantrekken waardoor een bedrijfsovername voor veel ondernemers weer mogelijk wordt.

Daarnaast staan wij ook niet stil in de wijze waarop wij bedrijven onder de aandacht brengen. Zo hebben wij bijvoorbeeld medio 2016 een nieuwe website gelanceerd en zijn wij een samenwerking aangegaan met een professionele fotograaf. Dit op basis vanuit vraag van onze opdrachtgevers. Daarnaast kregen wij steeds vaker de vraag of er een mogelijkheid bestaat om video's van objecten bij het aanbod te plaatsen. Vaak gaat het hierbij echter om dure en ingewikkelde programma's.

Binnenkort komt daarin verandering. De technologie staat gelukkig niet stil en Iveo heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt voor makelaars om relatief eenvoudig een video te maken en te uploaden op hun website en/of social media. Hierbij zijn de mogelijkheden vrij groot. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een virtuele rondleiding door het bedrijf te maken. Daarnaast behoort ook een interview met de verkopende partij tot de mogelijkheden. Inmiddels wordt er achter de schermen druk gewerkt om deze extra mogelijkheid aan onze opdrachtgevers aan te bieden.

Tot slot een laatste vernieuwing. Wij vinden, naast het verkopen van bedrijven, een stukje nazorg ook erg belangrijk. Het starten van een nieuw horecabedrijf is vaak best wel ingewikkeld.

Het inzetten van (goed) personeel is daarbij een belangrijk gegeven. Maar hoe kom je aan goed personeel? Om een stukje nazorg te kunnen leveren, ontsproot bij ons het idee om een klein deel van onze website vrij te maken voor vacatures van horecabedrijven.

Kortom: Mocht u naarstig op zoek zijn naar getalenteerd personeel, stuur ons dan een korte samenvatting van deze vacature met uw contact gegevens. Deze wordt daarna zichtbaar op onze website, waarbij wij de reacties gratis naar u zullen doorsturen.  

Zoiets heet dus een win-win situatie.

Wij genieten van de (inmiddels vroeg gestarte) lente!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring