Nieuwsbrief mei 2017

Held3r
info@helderinhoreca.nl
www.held3r.nl
088-33 088 33
 
tagline
 
Te koop: Vastgoed

Oudezijl 2 Bad Nieuweschans

Maak van deze gelegenheid gebruik om tegen een lage prijs één van de vele mogelijkheden van dit object te benutten. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een Bed & Breakfast of klein Hotel, een restaurant, dagexploitatie of zelfs een combinatie met bijvoorbeeld zorg.

Gelegen tegenover het treinstation van Bad Nieuweschans, dat bekend staat als het eerste kuuroord van Nederland, biedt deze locatie legio kansen om een rendabele exploitatie op te zetten. Het pand zelf bestaat onder andere uit een ruime zaal/loungeruimte met  keuken en op de verdieping 5 kamers met eigen badkamer en 2 "losse" kamers. Het naastgelegen bedrijfsappartement kan eveneens worden aangekocht.

Vraagprijs vastgoed: € 229.500,- k.k.

 

 
 
 
 
 
Te koop vastgoed & exploitatie

Hotel "Het Klooster", Kloosterburen

Dit is de ultieme kans op de overname van een prachtig Hotel gevestigd in een oud Klooster met alle rust en ruimte die men nodig heeft. Gelegen in een schitterend authentiek stukje Nederland, op één van die plaatsen waar de prijzen nog betaalbaar zijn.

Het object betreft een vooroorlogs, als Klooster gebouwd pand, bestaande uit een hoofdgebouw en een bijgebouw dat jarenlang als school dienst heeft gedaan. Tevens heeft het gebouw dienst gedaan als huisvesting voor senioren. Sinds 1998 is het imponerende gebouw in gebruik als hotel en restaurant. De landelijke en rustige omgeving van het object wordt nog eens versterkt door de prachtige tuin die bij het pand gelegen is.

De horecagelegenheid bestaat uit 16 hotelkamers, een kapel, 4 vergaderzalen en een fitness annex saunaruimte. Daarnaast bevindt zich op de eerste verdieping van het object een inpandige bedrijfswoning. De bedrijfswoning bestaat uit een ruime lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met douche en toilet en een werkkamer. Kortom, een totale bedrijfsruimte van bijna 1300m2.

Vraagprijs vastgoed: € 645.000,- k.k.

Vraagprijs Inventaris & Handelsnaam: € 45.000,-

 

 

 
 
 
 
 
Te koop: Exploitatie

Dinercafé "De Markies", Groningen

Pak nu de mogelijkheid om dit alom geroemde restaurant verder te exploiteren. Met een zeer nette omzet en dito bedrijfsvoering is een gezonde basis gelegd voor een verdere winstgevende exploitatie. Hoewel “de Markies” als startklaar omschreven zou kunnen worden, valt er voor een gedreven exploitant nog voldoende te ondernemen.

Dinercafé "De Markies" is gelegen op steenworp afstand van het Noorderplantsoen, midden in de Groningse Oranjebuurt; Een vooroorlogse buurt met o.a. panden in de stijl van de Amsterdamse School. Dit mooie affiche, gecombineerd met een zonnig terras, is één van de steunpilaren van dit bedrijf.

Ook het restaurant zelf is, net als de wijk, een begrip in en om Groningen. Spannende, scherp geprijsde gerechten passeren hier meermaals de revue, waarbij de eigenzinnige wijnkaart het geheel afmaakt.

Kortom: Klaar voor de overname van een fantastisch bedrijf?

Huurprijs: € 1.489,- p.m., vrij van BTW

Overname exploitatie: € 175.000,-

 
 
 
 
 
Te koop: Exploitatie

Restaurant "Xapoe", Assen

Van twee walletjes mee-eten in dit opvallende pand, daar is deze locatie meer dan goed voor. Tegenover de ingang van een groot warenhuis en vlakbij een groot horecagebied, zijn beide branches hier bijvoorbeeld uitstekend te combineren.

Restaurant Xapoe is een verrassend en Indonesisch concept, dat een meerwaarde geeft aan de horeca in Assen. Het bedrijf wordt geroemd door een combinatie van lekker eten en goed gastheerschap. Door de toevoeging van een afhaalservice kan men ook zorgdragen voor een gevarieerde Indoniesische maatijd aan huis.

Het restaurant bestaat uit een restaurantzaal met ruimte voor ca. 40 personen. Via de dubbele bogen betreedt men de bar, keuken en spoelkeuken. Ook is er een klein terras voor het pand aanwezig.

Huurprijs: € 1.677,- per maand excl. BTW

Overname exploitatie: € 65.000,-

 
 
 
 
Prijsverlagingen & Social Media

Ten slotte vragen wij uw aandacht voor een aantal prijsverlagingen die wij in de afgelopen maand hebben doorgevoerd:

- Restaurant Norgerhout (Norg):

  Vraagprijs vastgoed € 399.500,-k.k

- Eetcafé De Buren (Leek):

  Overname exploitatie € 79.500,-

- Hotel de Theetuin (Bellingwolde):

  Vraagprijs € 424.500,- k.k., Inv. & Handelsnaam € 62.500,-

- Horecalocatie A7 (Winschoten):

  Vraagprijs € 849.000,- k.k. of huur € 84.500,-

- Lunch- en cateringbedrijf Tebrugge (Groningen):

  Inventaris & Handelsnaam: € 22.500,-

- Cafetaria Lydensee (Leens):

  Vraagprijs vastgoed € 142.500,- k.k.

Kijk voor deze prijsverlagingen ook op onze website. De bekendmakingen van nieuwe objecten en prijsverlagingen worden overigens ook gecommuniceerd via social media, te weten Facebook & Twitter. Volg ons daarom op beide platforms via:

Facebook:

https://www.facebook.com/heldermakelaardij/?ref=aymt_homepage_panel

Twitter:

https://twitter.com/KiekBusquet

Wist u overigens dat u onze social media accounts ook kunt vinden op onze website? Scroll tot onderaan de hoofdpagina en dan vindt u de icoontjes rechts onderin. Deze zijn direct doorgelinkt naar onze Facebook & Twitter-pagina's.

 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring