Nieuwsbrief juni 2019

helder
Helder Horecamakelaardij
Image
Nieuwsbrief Oktober 2019

 
Na een lange warme zomer, is in september de vertrouwde drukte op ons kantoor weer in alle hevigheid losgebarsten. Nu de eerste kruitdampen weer wat neerdalen, is het wat ons betreft weer tijd om de balans op te maken met een nieuwsbrief.
 
Deze keer erg veel nieuwe bedrijven. Vooral de diversiteit van de bedrijven is opvallend. Voor het einde van het jaar volgt er nog een nieuwsbrief, want meer nieuwe internetplaatsingen zijn al in aantocht.
 
Uiteraard verzorgen wij naast het bemiddelende werk, ook gecertificeerde taxaties van (horeca)vastgoed, huurwaarde en exploitaties. neemt u gerust contact op voor het opvragen van de mogelijkheden of een offerte.
 
Wij zijn u graag van dienst.
 
Kiek Busquet
Ruben Supheert
050-200 35 44
info@helderinhoreca.nl
Te Koop -  Exploitatie
 
Markt 18 Assen
 
Leuk horecaconcept op toplocatie
 
Nu is er de mogelijkheid een leuk horecaconcept over te nemen aan de Markt in Assen; qua horeca het meeste begeerde stukje van de stad Assen. Met een zonnig terras en een scherpe overnameprijs, is dit een goed kans hier een mooi concept te gaan starten.
 
Het bedrijf beslaat het gehele pand, bestaande uit een begane grond en 2 verdiepingen. Verder is er een ruim terras gesitueerd, waar men een mooi uitzicht heeft over de rest van het plein en de verderop gelegen vaart.

 
Totale afmetingen ca.: 173 m2
Verkoopruimte ca.: 80 m2
Terras ca.: 40 m2

 
Huurprijs: € 3.000,- per maand excl. BTW

Overname exploitatie: € 47.500,-
 
Link naar website
 
 
 
Image
Image
Te koop - Exploitatie
 
Diephuisstraat 6 Groningen

 
Buurtrestaurant met verrassende keuken
 
Nu ter overname een leuk buurtrestaurant, gelegen in een prachtige en groene jaren '30 wijk te Groningen. Het restaurant ontstijgt de naam "buurtrestaurant" met gemak, daar er op een behoorlijk niveau wordt gekookt. De Gans prijkt niet enkel op de gevel, maar is ook op de kaart veelvuldig terug te vinden. Al met al een onderscheidende en bovengemiddelde exploitatie.


Totale afmetingen ca.: 107 m2
Verkoopruimte ca.: 96 m2
Terras ca.: 70 m2
 
Huurprijs: € 2.150,- per maand excl. BTW

Overname exploitatie: € 87.500,-
 
Link naar website
Te koop - Vastgoed & Exploitatie
 
Hoofdstraat West 46 Uithuizen

 
Multifunctioneel horecabedrijf met bedrijfswoning
 
Dit bekende horecabedrijf, bestaat o.a. uit een zalencentrum, cafetaria, cafégedeelte en een slijterij. Op de verdieping bevindt zich een zonnige bedrijfswoning. Met de ligging in het centrum van de grootste plaats in de omgeving, is het klantenpotentieel groot genoeg om ook voor de komende jaren een mooie exploitatie op te bouwen.

 
Totale afmetingen ca.: 562 m2
Verkoopruimte ca.: 370 m2
Woonruimte ca.: 93 m2

Vraagprijs vastgoed: € 349.000,- k.k.
Overname exploitatie: € 49.500,-
 
Link naar website
Image
Image
Te koop - Exploitatie
 
Gedempte Kattendiep 15 GroningenMooi café met groot terras in binnenstad Groningen

 
De locatie in de binnenstad van Groningen, nabij verschillende publiekstrekkers en met de mogelijkheid tot een groot terras, is een fraaie. In de nabije toekomst zal deze locatie verder worden verbeterd door nieuwe ontwikkelingen. Al met al een goede plek om een leuk café te bestieren.
 
Momenteel wordt het café gebruikt voor besloten feesten en partijen. Daarom kan de exploitatie nog makkelijk worden uitgebreid tot een volwaardig cafébedrijf. Alle ingrediënten daarvoor zijn al aanwezig.
 
Totale afmetingen ca.: 81 m2
Verkoopruimte ca.: 70 m2
Terras ca.: 60 m2
 
Huurprijs: € 1.826,- per maand excl. BTW
Overname exploitatie: € 75.000,-
 
Link naar website
Te koop - Exploitatie
 
Graaf Adolfstraat 48 Groningen

 
Slim en potentievol afhaal en maaltijdenconcept

 
Eetwinkel Zuuver is een verfrissend maaltijd- en bezorgconcept in Groningen. Met een hoge kwaliteit weten de huidige ondernemers zich te onderscheiden van het gros van de Groningse bezorg-business. Daarnaast heeft men uiteraard de eetwinkel, waar iedereen kan binnenlopen om uiteenlopende gerechten mee te nemen. Tevens is er in de zomer in deze kinderrijke buurt, ook schepijs te verkrijgen. Tot slot is Eetwinkel Zuuver ook in te schakelen als cateraar.
 
Door de groeiende maaltijden en bezorgbusiness, met name in de grote steden, zit er zeker nog rek in bedrijven als deze. Tevens kunnen de openingstijden nog fors worden verruimd.

 
Totale afmetingen ca.: 67 m2
Verkoopruimte ca.: 23 m2
Tuin ca.: 27 m2
 
Huurprijs: € 700,- per maand excl. BTW
Overname exploitatie: € 32.500,-
 
Link naar website
Image
Image
Te koop - Exploitatie
 
Hoofdstraat W 5 Winsum

 
Authentiek horecabedrijf op toplocatie in Winsum
 
Welkom in één van de oudste horecabedrijven van Nederland: De Gouden Karper in het centrum van Winsum. Met een dergelijke toplocatie, zijn er altijd dagjesmensen, toeristen of de lokale bevolking die plaats willen nemen op het perfect gelegen zonnige terras.

 
Momenteel is het bedrijf in gebruik als restaurant, gecombineerd met zalen op de verdieping. In het verleden heeft de Gouden Karper ook een caféfunctie gehad. Aan een nieuwe ondernemer is het nu de taak om zijn eigen concept door te voeren in dit mooie bedrijf.
 
Totale afmetingen ca.: 356 m2
Verkoopruimte ca.: 235 m2
Tuin ca.: 120 m2
 
Huurprijs: € 2.022,- per maand excl. BTW
Overname exploitatie: € 135.000,-
 
Link naar website
Te koop - Vastgoed & Exploitatie
 
Raadhuisstraat 35 Usquert

 
Horecabedrijf met dorpsfunctie en bedrijfswoning

 
In dit multifunctionele horecabedrijf, vallen de verschillende vormen van de branche samen. Zo is er een cafetaria, een restaurant, een slijterij en een zalencentrum. Kortom, echt een bedrijf met een dorpsfunctie. Zaken die deze omgeving nodig blijft hebben en daarom ook genoeg bestaansrecht heeft.
 
Totale afmetingen ca.: 480 m2
Verkoopruimte ca.: 351 m2
Woonruimte ca.: 77 m2
 
Vraagprijs incl. inventaris: € 365.000,- k.k. 
 
Link naar website
Image
Image
Te pacht - Exploitatie
 
Kerkstraat 16 Assen
 
Horecabedrijf met dorpsfunctie en bedrijfswoning
 
Restaurant “De Amazon” is gelegen in de Kerkstraat te Assen, op steenworp afstand van de populaire Markt (horeca) en het Koopmansplein (winkels). Deze centrale ligging maakt de locatie bijzonder interessant.

 
Het interieur van het bedrijf is grondig verbouwd tot de sfeervolle inrichting die momenteel is te aanschouwen. Door omstandigheden is men maar kort als restaurant geopend geweest. Het voordeel hiervan is dat er momenteel een exploitatie in nieuwstaat wordt aangeboden. Van een echte “turn-key” overname kan men hier zeker spreken. Door het goed uitgedachte concept, de warme en originele inrichting liggen hier voor een goede ondernemer ruim voldoende kansen.
 
Totale afmetingen ca.: 122 m2
Verkoopruimte ca.: 62 m2
 
Pachtprijs: € 2.650,- per maand excl. BTW

 
Link naar website
HELDER Horecamakelaardij - Beslotenveenseweg 2 - 9479 TL Noordlaren 
050-2003544 - 06-20060969
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring