Nieuwsbrief februari 2017

 

Op zoek naar nieuwe uitdagingen

 

Na de drukke decembermaand is januari vaak een maand van bijkomen en de mogelijkheden voor het nieuwe jaar bekijken. Welke nieuwe uitdagingen liggen er in het verschiet en wat zijn de verwachtingen voor het nieuwe jaar? Kunnen alle voornemens worden uitgevoerd? Gaat de horecaondernemer ook eindelijk voelen dat de economie, die volgens de regering groeiende is, aantrekt? Kortom, laten we hopen dat het een prachtig jaar mag worden.

 

De eerste maand was volgens ons in ieder geval veelbelovend. We hebben een aantal ondernemers mogen feliciteren met de verkoop van hun bedrijf en hopen dat zij een mooie nieuwe uitdaging vinden. Wat de toekomst betreft zijn wij ook op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

-        Door de groeiende vraag naar koffieconcepten, daghorecazaken en cafetaria’s  in Groningen zijn wij op zoek naar ondernemers van dergelijke concepten die, net als wij, op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Tevens zijn wij op zoek naar grote horecalocaties ( vanaf 400 m² ) en Hotels in stedelijk gebied.

Mocht u eigenaar zijn van een van deze concepten dan komen wij graag met u in contact.

 

Dan nog even aandacht voor het Horeca EvenTT dat weer voor de deur staat. Om voor alle nieuwe uitdagingen inspiratie op te doen, is er van 13 t/m 15 februari 2017 weer de mogelijkheid om het Horeca EvenTT in Assen te bezoeken. Inmiddels is de Horeca EvenTT een beurs die voor de Noordelijke Horecaondernemer het bezoeken waard is. Wie weet tot volgende week !
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring