Nieuwsbrief februari 2020

helder
Helder Horecamakelaardij
Image
Nieuwsbrief februari 2020
 
Hoewel het nog even duurt, staat toch de lente en daarmee ook het terrasseizoen voor de deur. Voor ons tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Deze tijd van het jaar is namelijk een erg goed moment om een horecabedrijf over te nemen. Met de extra omzet die een terras met zich meebrengt, kan een nieuwe ondernemer hier optimaal van profiteren.
 
Daarom deze keer in de nieuwsbrief enkel zaken met een terras of (stads)tuin. Mocht er interesse zijn, dan horen wij dat graag. Wij sturen u dan graag wat meer inhoudelijke informatie toe.
 
Een fijne lente toegewenst.
 
Een frisse groet van Helder Horecamakelaardij
 
Kiek Busquet
Ruben Supheert 
Te pacht - Exploitatie
 
Groningerstraat 117 Eelderwolde
 
Instapklaar restaurant met uitbreidingsmogelijkheden
 
Gelegen aan een doorgaande weg met o.a. een grote stad, een recreatie en natuurgebied binnen handbereik, is dit prachtig verbouwde restaurant gevestigd. De huidige ondernemers willen nu de kans geven aan een nieuwe ondernemer, om dit concept verder uit te bouwen.
 
Hoewel prachtig verbouwd, schuilen er nog meer mogelijkheden in het pand. Zo kan bijvoorbeeld vrij eenvoudig het achterste gedeelte worden verbouwd tot B&B om gasten een nog vollediger verblijf te kunnen geven. De mogelijkheden hierin zijn vrij groot. Uw makelaar komt graag met u in gesprek.
 
Afmetingen:
Verkoopruimte restaurant: 185 m2
Terras: 100 m2
 
Pachtprijs: 12% van de omzet, min: € 4.500,-- per maand excl. BTW
 
Link naar website
Image
Image
Te koop - Exploitatie
 
Herestraat 91 Groningen
 
Strak ingericht lunchconcept op toplocatie
 
Wegens plotseling wijzigende toekomstplannen, een in nieuwstaat verkerende daghoreca exploitatie op toplocatie ter overname aangeboden!
 
Deze lunchroom is gelegen in de Herestraat van Groningen, de drukste winkelstraat van Noord-Nederland. Omdat het pand is gelegen in het gedeelte dat voor het OV toegankelijk is, is het een perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld winkelend publiek, om de winkeldag te beginnen of er te pauzeren.
 
Omdat de locatie al om 7.00 uur 's ochtends is geopend, springt men in op het vele passerende zakelijke publiek, alsook het publiek dat de vele (Air)BNB's in de omgeving bezet. Zo weet men slim in te springen op verschillende publieksgroepen.
 
Totale: afmetingen: 155 m2
Verkoopruimte (incl. bar): 85 m2
Terras: 4 tafels (één van de weinige in deze staat)
 
Huurprijs: € 1.750,-- per maand excl. BTW
Overname exploitatie: € 69.500,-
 
Link naar website
Te koop - Exploitatie
 
Ligging: Binnenstad Groningen
 
Prachtig ingericht horecabedrijf, gelegen in de drukke binnenstad van Groningen. De huidige exploitanten hebben de intentie om een nieuwe horecazaak te openen en derhalve bereid deze exploitatie eventueel te verkopen.
 
Het concept is er één dat de jonge bevolking in Groningen erg aanspreekt. Een hippe en moderne exploitatie dus, die zonder grote investeringen gerust een aantal jaren kan worden geëxploiteerd.
 
Klik op de onderstaande link om met uw makelaar in contact te komen. Hij kan u extra informatie verstrekken over deze mooie exploitatie.
 
Totale: afmetingen: 315 m2
Verkoopruimte: 162 m2
 
Huurprijs: € 34.980,-- per jaar excl. BTW
Overname exploitatie: € 125.000,-
 
Link naar contactformulier
Image
Image
Te pacht - Exploitatie
 
Bijzonder Restaurant op toeristische locatie
 
Dit in de provincie Groningen gelegen restaurant haalt zijn omzet uit de dagopening, feesten, bruiloften, vergaderingen en catering.
 
Het bedrijf beschikt over 100 zitplaatsen binnen en een zonnig terras met 120 zitplaatsen buiten. Voor een ondernemend professioneel stel die met weinig eigen middelen een mooi horecabedrijf op een schitterende locatie willen exploiteren is dit een prachtkans. Voor geïnteresseerden ligt er een uitgebreide brochure gereed, die na screening zal worden toegezonden. Door de bijzondere exploitatie is dit niet een bedrijf wat voor iedereen geschikt is.

Overname exploitatie is op termijn is bespreekbaar.

Omzet indicatie: € 300.000,- en groeiende.

Pachtprijs inclusief inventaris, goodwill en handelsnaam:        € 39.000,- per jaar excl. BTW
 
Link naar website
 
Te koop - Exploitatie
 
Gedempte Kattendiep 15 Groningen
 
Mooi café met groot terras in binnenstad Groningen
 
De locatie in de binnenstad van Groningen, nabij verschillende publiekstrekkers en met de mogelijkheid tot een groot terras, is een fraaie. In de nabije toekomst zal deze locatie verder worden verbeterd door nieuwe ontwikkelingen. Al met al een goede plek om een leuk café te bestieren.
 
Momenteel wordt het café gebruikt voor besloten feesten en partijen. Daarom kan de exploitatie nog makkelijk worden uitgebreid tot een volwaardig cafébedrijf. Alle ingrediënten daarvoor zijn al aanwezig.
 
Totale afmetingen ca.: 81 m2
Verkoopruimte ca.: 70 m2
Terras ca.: 60 m2
 
Huurprijs: € 1.826,- per maand excl. BTW
Overname exploitatie: € 59.500,-
 
Link naar website
 
Image
Image
Te pacht - Exploitatie
 
Kerkstraat 16 Assen
 
Prachtig instapklaar bedrijf in centrum Assen te pacht
 
Restaurant “De Amazon” is gelegen in de Kerkstraat te Assen, op steenworp afstand van de populaire Markt (horeca) en het Koopmansplein (winkels). Deze centrale ligging maakt de locatie bijzonder interessant.
 
Het interieur van het bedrijf is grondig verbouwd tot de sfeervolle inrichting die momenteel is te aanschouwen. Door omstandigheden is men maar kort als restaurant geopend geweest. Het voordeel hiervan is dat er momenteel een exploitatie in nieuwstaat wordt aangeboden. Van een echte “turn-key” overname kan men hier zeker spreken. Door het goed uitgedachte concept, de warme en originele inrichting liggen hier voor een goede ondernemer ruim voldoende kansen.
 
Totale afmetingen ca.: 122 m2
Verkoopruimte ca.: 62 m2
 
Pachtprijs: € 1.850,- per maand excl. BTW
 
Link naar website 
Te koop - Exploitatie
 
Bosstraat 8 Winschoten
 
Mooi ingerichte zaak ter overname
 
Deze leuke zaak wordt nu ter overname aangeboden. De zaak zelf is momenteel gesloten, maar het geheel is volledig ingericht en een nieuwe ondernemer kan zo starten. Overname betreft daarom ook alleen de inventaris en handelsnaam.
 
Het pand is gelegen in het centrum van Winschoten, de grootste plaats in de omgeving. De doorgaande winkelstraat van Winschoten is op steenworp afstand gelegen.  Het pand zelf beschikt over een mooi restaurant, welke onder andere toegang geeft tot een fraaie stadstuin. Zonder meer het hoogtepunt van deze locatie. 
 
 
Totale: afmetingen: 162 m2
Verkoopruimte (incl. bar): 104 m2
 
Huurprijs: € 2.000,-- per maand excl. BTW
Overname Inventaris & handelsnaam: € 24.500,-
 
Link naar website
Image
Image
Te koop - Exploitatie
 
Noordwolderweg 1 Bedum
 
Scherp geprijsde overname van horecabedrijf in winkelgebied
 
Aangeboden een leuke horeca-exploitatie, gelegen op een plaats welke onderdeel uitmaakt na het winkelcentrum van Bedum. Door de ligging aan de voorkant van dit winkelcentrum, komt het grootste gedeelte van het in- en uitrijdend verkeer langs deze locatie. Dat maakt van deze locatie een veel geziene plek en daarom een mooie plaats voor een horecabedrijf. De ligging van het terras heeft het bedrijf wat extra cachet mee.
 
Momenteel is het bedrijf in gebruik als eetcafé met een lunch. Het bedrijf profileert zich als no-nonsense eetcafé, waar de gast simpelweg goed eten krijgt. Dit sluit ook prima aan bij de no-nonsens mentaliteit van de gemiddelde Bedumer. Men heeft de keuze uit een à la carte gedeelte, maar kan ook voor een 3 gangen keuzemenu gaan. Tot slot bestaat er de mogelijkheid om gerechten af te halen.
 
 
Totale afmetingen: 241 m2
Verkoopruimte: 130 m2
Terras: 50 m2
 
Huurprijs: € 1.610,-- per maand excl. BTW en servicekosten
Overname exploitatie: € 32.500,-
 
Link naar website
Te koop - Vastgoed & Exploitatie
 
Raadhuisstraat 35 Usquert
 
Horecabedrijf met dorpsfunctie en bedrijfswoning

In dit multifunctionele horecabedrijf, vallen de verschillende vormen van de branche samen. Zo is er een cafetaria, een restaurant, een slijterij en een zalencentrum. Kortom, echt een bedrijf met een dorpsfunctie. Zaken die deze omgeving nodig blijft hebben en daarom ook genoeg bestaansrecht heeft.
 
Totale afmetingen ca.: 480 m2
Verkoopruimte ca.: 351 m2
Woonruimte ca.: 77 m2
 
Vraagprijs incl. inventaris: € 365.000,- k.k. 
 
Link naar website
Image
HELDER Horecamakelaardij - Beslotenveenseweg 2 - 9479 TL Noordlaren 
050-2003544 - 06-20060969
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring