Terug naar de resultaten
Hoofdstraat-West 46 in Uithuizen 9981 AD

Hoofdstraat-West 46

9981 AD Uithuizen
Vraagprijs € 349.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Vraagprijs onroerend goed: € 349.000,- k.k.
Vraagprijs Inventaris Goodwill Handelsnaam € 49.500,-

De Butler is een multifunctioneel horecabedrijf, gunstig gelegen in het centrum van Uithuizen. Zo is in het bedrijf gevestigd onder meer een cafetaria, een café, een zalencentrum en een slijterij. Hiermee weet men op verschillende vlakken klanten aan zich te binden. Hiermee is in de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 562 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Vraagprijs onroerend goed: € 349.000,- k.k.
Vraagprijs Inventaris Goodwill Handelsnaam € 49.500,-

De Butler is een multifunctioneel horecabedrijf, gunstig gelegen in het centrum van Uithuizen. Zo is in het bedrijf gevestigd onder meer een cafetaria, een café, een zalencentrum en een slijterij. Hiermee weet men op verschillende vlakken klanten aan zich te binden. Hiermee is in de afgelopen jaren een veelzijdig en in het dorp bekend bedrijf ontstaan. De huidige eigenaresse wenst het bedrijf graag over te dragen aan een nieuwe ondernemer. De mogelijkheden hierin zijn legio, vooral door de grote afmetingen van het bedrijf en het feit dat er een bedrijfswoning boven is gelegen. De doelgroep betreft vooral de dorpelingen en gasten vanuit de dorpen eromheen.

De Butler is gelegen in het Noord-Groningse Uithuizen, de grootste plaats in de omgeving. Uithuizen heeft ruim 5.000 inwoners en daar het de grootste plaats in de omgeving is, is er een relatief groot voorzieningenaanbod aanwezig. Verder kenmerkt het dorp zich door een prachtig oud centrum, een uitgestrekte omgeving en nabij het dorp bevindt zich één van de best bewaarde Groningse borgen; de Menkemaborg.

De Butler is gelegen in de doorgaande winkelstraat van Uithuizen. Een combinatie van wonen, winkels, horeca en kantoren is hier terug te vinden. Door de smalle straat is parkeren beperkt beschikbaar. Het pand is goed bereikbaar vanuit de N363 (Winsum-Roodeschool). Tevens heeft Uithuizen een eigen treinstation op de lijn Groningen – Eemshaven. Ook bushaltes zijn op loopafstand gelegen.

Het bedrijf bestaat uit 2 verdiepingen. De indeling is als volgt: Entree met lange gang, welke toegang geeft tot het cafégedeelte met aansluitend de cafetaria met bakwand. Verder is vanuit de gang de keuken, een grote zaal met buffetruimte en podium, de toiletten (incl. een invalide toilet), de slijterij de garderobe en enig opslagruimte bereikbaar. Op de verdieping bevindt zich een mooie bedrijfswoning met 3 slaapkamers, keuken en een badkamer.
De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Café ± 65 m²
Cafetaria ± 58 m²
Zaal + podium ± 231 m²
Keuken ± 28 m²
Buffet ± 16 m²
Koel-vriescel ± 4 m²
Toiletten ± 29 m²
Opslag ± 8 m²
Kelder ± 21 m²
Verkeersruimte ± 48 m²
Garderobe / Cv-ruimte ± 15 m²
Slijterij ± 16 m²
Overige ± 23 m²
=============
Totaal ± 562 m²
Woonruimte + 93 m²

Voor meer informatie kunt u de presentatie in het kopje "brochure" downloaden, of contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 349.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 562 m² Verkoopoppervlakte 370 m² Perceeloppervlakte 607 m² Diversen Locatie toelichting Gelegen in de doorgaande winkelstraat van Uithuizen, de grootste plaats van de omgveing. Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
562 m²
Verkoop vloeroppervlakte
370 m²
Verdiepingen
2
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring