Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Herestraat 91 Groningen
Overname exploitatie: € 69.500,--
Huur: € 1.750,- per maand excl. BTW

Wegens plotseling wijzigende toekomstplannen, een in nieuwstaat verkerende daghoreca exploitatie op toplocatie ter overname aangeboden!

Boer Bart is een origineel dag horeca concept, op toplocatie gelegen. Het ligt namelijk in de Herestraat, de drukste winkelstraat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 155 m²
Lees meer

Omschrijving

Herestraat 91 Groningen
Overname exploitatie: € 69.500,--
Huur: € 1.750,- per maand excl. BTW

Wegens plotseling wijzigende toekomstplannen, een in nieuwstaat verkerende daghoreca exploitatie op toplocatie ter overname aangeboden!

Boer Bart is een origineel dag horeca concept, op toplocatie gelegen. Het ligt namelijk in de Herestraat, de drukste winkelstraat van geheel Noord-Nederland. Het pand is gelegen aan het begin van de straat en maakt onderdeel uit van het prachtige hoekpand op de Herestraat en het Gedempte Zuiderdiep. Daardoor heeft men direct zicht op o.a. de nieuwe invulling van de Faun, het drukste deel van Herestraat. Op zichtafstand bevinden zich meerdere landelijke winkelketens, aangevuld met lokale, en met name aan het Gedempte Zuiderdiep gevestigde horecaconcepten. De unieke locatie is prima bereikbaar met trein, bus of auto (P-Garages). Zo is het hoofdstation op loopafstand, stopt de bus in de straat en zijn er meerdere parkeergarages in de directe omgeving voorhanden. Tevens is de directe omgeving rijkelijk gevuld met B&B- en AirB&B-locaties, waardoor Boer Bart een mooie aanvulling op de juiste plek is.

Boer Bart profileert zich als no-nonsense dag horeca concept, waar men terecht kan voor een goed ontbijt, lunch en tussendoor. Als één van de weinig concepten in Groningen, kan men hier al vanaf 7.00 in de vroege ochtend terecht en met deze plek midden in Groningen, is dit geen slechte keuze. Naast het ontbijt zorgt de locatie van Boer Bart, zo aan het begin van het kernwinkelgebied van Groningen, ook voor veel mogelijkheden voor het winkelend publiek. Even een tussendoortje, take-away of een lunch nuttigen is een goede keuze bij Boer Bart.

INDELING
Het bedrijf bestaat uit de begane grond, waar het grootste gedeelte bestaat uit verkoopruimte. Tevens is hier de bar gesitueerd. Via een leuke trap komt men terecht op een split level gedeelte, waar ruimte is gemaakt voor de Boer Bart Business-vide. Deze business ontbijt ,lunch en vergaderruimte is voorzien van een groot digitaal scherm t.b.v. vergaderingen of presentaties. Een mooi uitzicht over de zaak is hier gegarandeerd. Tot slot is er een kelder aanwezig, die dienst doet als opslagruimte.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Verkoopruimte BG incl. bar ± 85 m²
Split level verkoopruimte ± 25 m²
Kelder ± 45 m²
=======================================
Totaal ± 155 m²

Terras 4 tafels

Website exploitatie: https://boer-bart.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1850 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 155 m² Verkoopoppervlakte 110 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 69.500,-
Sector
Fastfoodsector
Type
Lunchroom, broodjeszaak
Terras
Ja
Horecaruimte
155 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring