Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.600,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Noordwolderweg 1 Bedum
Overname exploitatie € 32.500,--

Eetcafé Veenomenaal is gelegen in Bedum, ca. 10 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Bedum betreft één van de grotere plaatsen van de regio boven de stad Groningen, waardoor het dorp een centrumfunctie bekleed voor de omliggende plaatsen. Hierdoor kent het dorp relatief veel bedrijvigheid. Door de korte afstand naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 241 m²
Lees meer

Omschrijving

Noordwolderweg 1 Bedum
Overname exploitatie € 32.500,--

Eetcafé Veenomenaal is gelegen in Bedum, ca. 10 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Bedum betreft één van de grotere plaatsen van de regio boven de stad Groningen, waardoor het dorp een centrumfunctie bekleed voor de omliggende plaatsen. Hierdoor kent het dorp relatief veel bedrijvigheid. Door de korte afstand naar Groningen-stad is Bedum tevens een forensendorp geworden in de laatste decennia.

Het object is gelegen aan de Noordwolderweg en maakt onderdeel uit van het winkelcentrum Veeno. Door de ligging aan de voorkant van dit winkelcentrum, komt het grootste gedeelte van het in- en uitrijdend verkeer langs deze locatie. Dat maakt van deze locatie een veel geziene plek en daarom een mooie plaats voor een horecabedrijf.

Momenteel is het bedrijf in gebruik als eetcafé met een lunch. Het bedrijf profileert zich als no-nonsense eetcafé, waar de gast simpelweg goed eten krijgt. Dit sluit ook prima aan bij de no-nonsens mentaliteit van de gemiddelde Bedumer. Men heeft de keuze uit een à la carte gedeelte, maar kan ook voor een 3 gangen keuzemenu gaan. Tot slot bestaat er de mogelijkheid om gerechten af te halen.

De reacties die vanuit de gasten komen zijn veelal positief. Over het algemeen is de stelling dat hier een goede maaltijd genuttigd kan worden, waar met name het hoge servicegehalte meermaals als erg positief wordt aangekaart. Al met al heeft men in korte tijd dus een goede naam kunnen opbouwen.

De mogelijkheden met dit pand zijn groot. Daar de connectie met het nabijgelegen winkelcentrum is bijvoorbeeld een lunchconcept, eventueel aangevuld met een andere horecavorm, zeker mogelijk. Tot slot is het zeker een mogelijkheid het huidige concept verder uit te bouwen.

INDELING
Het bedrijf bestaat uit enkel de begane grond. De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Eetcafé incl. bar ± 130 m²
Keuken (incl. afhaal) ± 40 m²
Spoelkeuken ± 32 m²
Toiletten ± 4 m²
Zolder ± 35 m²
=======================================
Totaal ± 241 m²

Terras + 50 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.600,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1969 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 241 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 32.500,-
Sector
Drankensector
Type
Eetcafé
Terras
Ja
Horecaruimte
241 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring