Terug naar de resultaten
Graaf Adolfstraat 48 in Groningen 9717 EH

Graaf Adolfstraat 48

9717 EH Groningen
Huurprijs € 700,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Graaf Adolfstraat 48 te Groningen
Vraagprijs exploitatie: € 25.000,-

Eetwinkel Zuuver is een verfrissend maaltijden en bezorg-concept in Groningen. Met een hoge kwaliteitseis weten de huidige ondernemers zich te onderscheiden van het gros van de Groningse bezorg-business. Daarnaast heeft men uiteraard de eetwinkel, waar iedereen kan binnenlopen om uiteenlopende gerechten mee te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 67 m² In units vanaf 67 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Graaf Adolfstraat 48 te Groningen
Vraagprijs exploitatie: € 25.000,-

Eetwinkel Zuuver is een verfrissend maaltijden en bezorg-concept in Groningen. Met een hoge kwaliteitseis weten de huidige ondernemers zich te onderscheiden van het gros van de Groningse bezorg-business. Daarnaast heeft men uiteraard de eetwinkel, waar iedereen kan binnenlopen om uiteenlopende gerechten mee te nemen. Een kwestie van even opwarmen en men kan genieten van gezond en goed avondeten. Daarnaast is er in de zomer in deze kinderrijke buurt, ook schepijs te verkrijgen. Tot slot is Eetwinkel Zuuver ook in te schakelen als cateraar.

Naast afhalen is er ook een bezorg-concept van toepassing bij deze onderneming. Binnen deze snelgroeiende markt is al een begin gemaakt. Echter kan het bezorgconcept van Zuuver nog fors worden uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan bezorgen op de drukke zondag, lunch bezorgen of later op de avond. Daarmee kan een nieuwe ondernemer nog flinke stappen zetten.
Het concept is kleinschalig en slaat aan. Zo zijn de beoordelingen op thuisbezorgd van een hoog niveau. Men is veelal lyrisch over de kwaliteit en smaak van het eten. Voor een nieuwe ondernemer zijn dergelijke berichten zeer gunstig om het bedrijf voort te kunnen zetten. Kortom, de huidige ondernemers zijn goed op weg. Wie bouwt dit leuke concept verder uit?

Het bedrijf bestaat enkel de begane grond. De indeling bestaat uit de entree met winkel, keuken/spoelkeuken, kantoor, gang en een tweetal schuren in de achtertuin.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Winkel ± 23 m²
Keuken ± 15 m²
Spoelkeuken ± 7 m²
Kantoor ± 6 m²
Gang ± 6 m²
Schuur ± 4 m²
2e Schuur ± 6 m²
=============
Totaal ± 67 m²
Tuin + 27 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 700,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1922 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 67 m² Verkoopoppervlakte 23 m² Diversen In units vanaf 67 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
67 m²
In units vanaf
67 m²
Verkoop vloeroppervlakte
23 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 25.000,-

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring