Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 2.150,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Diephuisstraat 6 Groningen
Overname exploitatie: € 59.000,--

Eetcafé de Gans is gelegen in de Korrewegwijk te Groningen en mag zich daarom met recht een buurtrestaurant noemen. Echter, wellicht doet men De Gans met de naam “buurtrestaurant” tekort, want hetgeen men hier serveert ligt qua niveau wel een tandje hoger dan een gemiddeld buurtrestaurant. De Korrewegwijk is een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 107 m²
Lees meer

Omschrijving

Diephuisstraat 6 Groningen
Overname exploitatie: € 59.000,--

Eetcafé de Gans is gelegen in de Korrewegwijk te Groningen en mag zich daarom met recht een buurtrestaurant noemen. Echter, wellicht doet men De Gans met de naam “buurtrestaurant” tekort, want hetgeen men hier serveert ligt qua niveau wel een tandje hoger dan een gemiddeld buurtrestaurant. De Korrewegwijk is een vooroorlogse uitbreidingswijk van de stad Groningen. Een groot deel van de wijk, waaronder ook deze locatie, valt binnen het beschermde stadsgezicht. De reden hiervan is dat men de cultuurhistorische en architectonische structuur van deze wijk wil behouden. Dergelijke wijken zijn in veel gevallen met zorg aangelegde wijken en de Korrewegwijk is daar geen uitzondering op. Eetcafé De Gans is gelegen in de professorenbuurt, één van de mooiere delen van de wijk. De locatie is gelegen aan een groen plein, op een hoek van straten en vlak achter het Noorderbad, een Rijksmonument uit de jaren ‘30. Door de hoeklocatie is het pand een opvallende verschijning en is er ook extra ruimte voor een terras.

Zoals eerder gemeld doet men dit restaurant met de naam “buurtrestaurant” tekort. Hoewel het een gezellig restaurant is, gelegen in een stadswijk, ligt het niveau van de gerechten wel op een hoger niveau dan men gewend is in een buurtrestaurant. Het leuke is dat de Gans niet alleen in de naam van het restaurant voorkomt, maar ook in de speelse inrichting en zelfs veelvuldig op de menukaart. Daarmee onderscheidt deze menukaart zich van anderen op een originele manier.

Het bedrijf bevindt zich op de begane grond. De indeling bestaat uit de entree met het restaurant, toiletten en een keuken. Er is een externe opslag aanwezig, welke wordt gehuurd voor € 55,-- per maand.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Restaurant ± 53 m² ca. 55 zitplaatsen
Zaal ± 43 m²
Toiletten ± 11 m²
=======================================
Totaal ± 107 m²

Terras ± 70 m² ca. 45 zitplaatsen
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.150,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1932 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 107 m² Verkoopoppervlakte 96 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
107 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.