Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 2.022,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Hoofdstraat W 5 Winsum
Overname exploitatie € 135.000,-

Welkom in één van de oudste horecabedrijven van Nederland: De Goude Karper in het centrum van Winsum. Niet alleen het pand van de Gouden Karper, maar het gehele centrum van Winsum is het bewijs dat hier al honderden jaren mensen wonen, werken en leven. Winsum is 12 kilometer ten noorden van Groningen gelegen en is de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 356 m²
Lees meer

Omschrijving

Hoofdstraat W 5 Winsum
Overname exploitatie € 135.000,-

Welkom in één van de oudste horecabedrijven van Nederland: De Goude Karper in het centrum van Winsum. Niet alleen het pand van de Gouden Karper, maar het gehele centrum van Winsum is het bewijs dat hier al honderden jaren mensen wonen, werken en leven. Winsum is 12 kilometer ten noorden van Groningen gelegen en is de grootste plaats van Noord-Groningen. Daarmee is het dorp in deze regio op meerdere vlakken de belangrijkste plaats. Winsum vormt samen met Obergum een dubbeldorp die gescheiden wordt door het Winsumerdiep, die achter de Gouden Karper langs loopt.

De Gouden Karper is gelegen in het midden van het centrum van Winsum aan het dorpsplein. Het ruime terras, gelegen op het zuidwesten is ideaal voor zonaanbidders. Schaduw kan uiteraard worden gecreëerd. Het uitzicht op het dorpsplein is een fraaie. Naast het pand loopt de weg over het prachtige bruggetje verder het centrum in.

Momenteel is het bedrijf in gebruik als restaurant, gecombineerd met zalen op de verdieping en een ruim terras op het centrale plein in Winsum. In het verleden heeft de Gouden Karper ook een caféfunctie gehad. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1570, gaat het hier over één van de oudste horecabedrijven van geheel Nederland. De Gouden Karper is, in verschillende hoedanigheden, altijd een onderdeel van Winsum geweest. Aan een nieuwe ondernemer is het nu om hieraan een passend vervolg te geven. Gezien de locatie, geschiedenis en het pand zelf, zijn de mogelijkheden legio.

Het bedrijf bestaat uit 2 verdiepingen. Wanneer men binnenkomt is er eerst de hal/entree welke toegang geeft tot het restaurant, bestaande uit verschillende delen. De hal geeft via de andere zijde toegang tot de keuken en de toiletten, met daaronder de kelder. Op de verdieping bevinden zich enkele zalenruimten, kantoor en magazijn.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Café- Restaurant ± 110 m²
Keuken ± 28 m²
Kelder ± 20 m²
Toiletten ± 13 m²
Opslag ± 9 m²
Zalen verdieping ± 125 m²
Magazijn en kantoor 1e etage ± 51 m²
=======================================
Totaal ± 356 m²
Terras ± 120 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.022,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 356 m² Verkoopoppervlakte 235 m² Diversen Locatie toelichting Gelegen in het midden van het centrum van Winsum, aan het centrale plein. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 135.000,-
Sector
Restaurantsector
Type
Café-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
356 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.