Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kolendrift 19 Groningen
Overname exploitatie: € 90.000,--

Proeflokaal ’t Kantoor is gelegen aan de rand van de binnenstad van Groningen, midden in het Ebbingekwartier. Dit betreft een gebied dat nog volop in ontwikkeling is en steeds meer vorm krijgt.
Ook de omgeving van het proeflokaal zal de komende jaren nog wat veranderen. Nadat één en ander gereed is gekomen, vindt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 114 m²
Lees meer

Omschrijving

Kolendrift 19 Groningen
Overname exploitatie: € 90.000,--

Proeflokaal ’t Kantoor is gelegen aan de rand van de binnenstad van Groningen, midden in het Ebbingekwartier. Dit betreft een gebied dat nog volop in ontwikkeling is en steeds meer vorm krijgt.
Ook de omgeving van het proeflokaal zal de komende jaren nog wat veranderen. Nadat één en ander gereed is gekomen, vindt men in de omgeving de volgende bezienswaardigheden:
- Het Student Hotel (al gereed)
- Een nieuwe woonwijk (grotendeels gereed)
- Een bus knooppunt op loopafstand (in ontwikkeling 2019)
- Healthy Ageing Campus op loopafstand (in ontwikkeling 2019)
Ook is het Ciboga terrein in beeld als nieuwe locatie voor een cultureel centrum i.p.v. de Oosterpoort. Kortom, een volledig nieuw, cultureel en dynamisch stukje stad.

Proeflokaal ’t Kantoor is gelegen in het voormalige Regulateurshuis van de vroegere gasfabriek die hier heeft gestaan. Dit Rijksmonument uit 1892 is samen met het verderop gelegen horecabedrijf “De Oude Gasfabriek”, nog het enige visuele overblijfsel van deze gasfabriek. Hoewel eerst gebruikt als Regulateurshuis, heeft het pand al vrij snel dienst gedaan als portiersloge. Sinds 2016 is dit proeflokaal in het pand gesitueerd, nadat een moderne aanbouw is gedaan. Hiermee is getracht een mooie “Oud versus nieuw” combinatie te maken en geeft het pand een toevoeging die als kiosk wordt gebruikt.

Het object is zeer goed bereikbaar. Zoals gezegd opent er binnenkort een OV-knooppunt op loopafstand van het pand. Verder is er direct onder het pand een grote parkeergarage gelegen. Ook per fiets is het pand zeer goed te bereiken.

Proeflokaal ’t Kantoor profileert zich met name als een uitstekende plek voor borrels, bedrijfsfeesten en dergelijke festiviteiten. Verder beschikt het geheel over een uitermate gezellig en zonnig terras, waar het in de zon heerlijk toeven is. Vooral de bouwcombinaties van oud en nieuw die hier samenvallen, maakt deze locatie tot een unieke. Daarnaast probeert het bedrijf zelf ook het één en ander te organiseren. Zo worden er bijvoorbeeld regelmatig liveoptredens gegeven van uiteenlopende muziekgenres. Met een uitgebreide bierkaart, maakt ’t Kantoor zichzelf op zulke momenten tot een bijzonder behaaglijke plaats.

De mogelijkheden zijn, zeker met de aankomende veranderingen in de buurt, erg groot te noemen. De mogelijkheid tot het gebruiken van de aangebouwde kiosk, zorgen voor een verdere uitbreiding van het potentieel van deze zaak.

Oppervlakten:
Café ± 50 m²
Keuken ± 10 m²
Toiletten ± 4 m²
Kelder ± 50 m²
================
Totaal ± 114 m²

Terras Er is een groot terras rondom het pand gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1892 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 114 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Sector
Drankensector
Type
Café
Terras
Ja
Horecaruimte
50 m²
Niet horecaruimte
64 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.