Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Een markant pand dat bekend is bij veel mensen, gecombineerd met een mooi buffetconcept dat vanaf dag één erg goed werkt, wordt nu te koop aangeboden.

Aangeboden wordt de horeca-exploitatie van dit goed bekendstaande buffetrestaurant, gelegen in Noord-Nederland. Hoewel de opstartfase van dit bedrijf pas net achter de rug is, heeft de ondernemer vanaf dag één een financieel gezonde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 426 m²
Lees meer

Omschrijving

Een markant pand dat bekend is bij veel mensen, gecombineerd met een mooi buffetconcept dat vanaf dag één erg goed werkt, wordt nu te koop aangeboden.

Aangeboden wordt de horeca-exploitatie van dit goed bekendstaande buffetrestaurant, gelegen in Noord-Nederland. Hoewel de opstartfase van dit bedrijf pas net achter de rug is, heeft de ondernemer vanaf dag één een financieel gezonde exploitatie weten op te bouwen. Het is een erg sterk punt van deze exploitatie.

Niet alleen de cijfers zijn in orde, ook de inventaris en het huurdersbelang zijn allen aangeschaft in een recent jaar. Daarnaast heeft men ook het afgelopen jaar geïnvesteerd, waardoor gesteld kan worden dat de gehele exploitatie keurig up-to-date is. Tot slot dient te worden opgemerkt dat het geheel is gevestigd in een markant en opvallend pand, bij velen bekend. Hiermee krijgt de exploitatie net dat beetje extra mee, om mensen een stukje te laten omrijden.

Investeringsprofiel:
Overname exploitatie: € 325.000,--
Huurprijs: Op Aanvraag

Indien uw interesse is gewekt, vertellen wij u graag meer over deze mooie exploitatie. Een uitgebreide informatiemap hebben wij klaarliggen.
Interesse? Laat het ons weten via:

Helder Horecamakelaardij
t.a.v. dhr. K. Busquet en/of dhr. R. Supheert
e-mail: info@helderinhoreca.nl
tel.: 050-200 35 44 of 06-200 609 69
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 426 m² Verkoopoppervlakte 255 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Friesland, Groningen

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.