Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Burchtstraat 5 te Groningen

Creatievelingen opgelet! Volledig de vrije hand in een horecapand in de binnenstad van Groningen, dat zie je niet vaak voorbijkomen.

Café de Burcht is gelegen in de binnenstad van Groningen, aan de Burchtstraat. Deze straat liep in het verleden van de Oosterstraat door tot aan de Herestraat, maar is in de jaren ’70 ingekort. Hierdoor is het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca
Lees meer

Omschrijving

Burchtstraat 5 te Groningen

Creatievelingen opgelet! Volledig de vrije hand in een horecapand in de binnenstad van Groningen, dat zie je niet vaak voorbijkomen.

Café de Burcht is gelegen in de binnenstad van Groningen, aan de Burchtstraat. Deze straat liep in het verleden van de Oosterstraat door tot aan de Herestraat, maar is in de jaren ’70 ingekort. Hierdoor is het deel waaraan het café ligt, momenteel een doodlopende straat. Echter dit geeft de straat wel een erg knus karakter. Zeker aan de overkant van de Gelkingestraat zijn enkele prachtige objecten te vinden. Dat maakt deze straat één van de verscholen parels van de Groningse binnenstad.

De aangrenzende Gelkingestraat gaat in de nabije toekomst worden verbouwd tot voetgangers en fietsgebied. Voor de locatie van café de Burcht zal dat de zichtbaarheid erg ten goede komen. Maar ook nu al is er van deze locatie een erg gezellig extra stukje stad te maken. Verschillende soortgelijke initiatieven hebben al aangetoond dat ook op dergelijke plaatsen een boterham is te verdienen.

Het café is momenteel gesloten. Een kandidaat-huurder heeft hiermee erg veel mogelijkheden, zijn eigen bedrijf in te richten en te exploiteren. De verhuurder geeft hierin een aantal restricties. Zo is een café-exploitatie niet toegestaan, de voorkeur gaat uit naar daghoreca.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Horecaruimte ± 91 m²
Toiletten ± 9 m²
Opslag ± 6 m²
Overige ± 3 m²
=======================================
Totaal ± 111 m²

Terras Klein terras aan de voorzijde van het object.

Verhuurder stelt een ingroeihuur voor. Startend met onderstaande huur, evenredig oplopend tot € 2.250,-- vrij van BTW in jaar 3.
Huurprijs: € 1.750,-- per maand vrij van BTW in jaar 1.
Vraagprijs Inventaris Goodwill Handelsnaam € Niet van toepassing.

Er dient rekening gehouden te worden met een waarborgsom cq. bankgarantie van ca. 6 maanden van de huur.
Er is geen sprake van voorraad overname.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Diversen Locatie toelichting Gelegen in het doodlopende deel van de Burchtstraat, direct achter de Herestraat en het Gedempte Zuiderdiep. Zichtbaar vanuit de Gelkingestraat Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.