Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.667,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Damsterdiep 36 te Groningen
Overname exploitatie: € 65.000,-

Het bedrijf bestaat uit de begane grond en twee verdiepingen. Bij binnenkomst vindt men eerst een klein tochtportaal, waarna men het lichte lunchcafé binnenkomt. Deze ruimte loopt naadloos over in de bar, met daarachter de keuken, toilet en een opslagruimte. Via het café volgt men de trap naar de verdieping. Op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 176 m²
Lees meer

Omschrijving

Damsterdiep 36 te Groningen
Overname exploitatie: € 65.000,-

Het bedrijf bestaat uit de begane grond en twee verdiepingen. Bij binnenkomst vindt men eerst een klein tochtportaal, waarna men het lichte lunchcafé binnenkomt. Deze ruimte loopt naadloos over in de bar, met daarachter de keuken, toilet en een opslagruimte. Via het café volgt men de trap naar de verdieping. Op de eerste en tweede verdieping vindt men een woonruimte, gecombineerd met een tweetal Bed & Breakfast kamers, incl. sanitair. Deze ruimten worden momenteel niet als zijnde gebruikt. Middels een bouwkundige aanpassing is dat in de toekomst wel mogelijk. De verhuurder staat open voor een gesprek.

Het bedrijf is in gebruik als lunchcafé. Gezien de strategische ligging van het pand, zo dicht bij zowel Nijestee als het UMCG, is de keuze voor een lunchcafé geen verkeerde. Het zonnige terras zorgt eveneens voor extra aantrekkingskracht. Het zeer opvallende pand doet de rest.

De bovenverdiepingen beschikken al over meerdere slaapkamers en sanitair. Deze kunnen worden gebruikt om te wonen of een B&B (2 kamers) toe te voegen aan de exploitatie. Wel is daarvoor een verbouwing noodzakelijk, zo dient er bijvoorbeeld een extra vaste trap geplaatst te worden. Meer informatie hierover is beschikbaar. Ook is het raadzaam hierover bij de gemeente Groningen te informeren.

De mogelijkheden met deze exploitatie zijn groot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een continuering van de huidige exploitatie. Maar met enkele aanpassingen zijn ook andere vormen van horeca mogelijk, eventueel gecombineerd met een B&B. Uw makelaar adviseert u graag naar de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.667,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1624 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 176 m² Verkoopoppervlakte 45 m² Diversen Locatie toelichting Gelegen aan het Damsterdiep, aan de zonnige zijde van het Damsterplein. Door de ligging in de directe omgeving van zowel Nijestee als het UMCG, is dit een erg goede locatie voor o.a. een lunchroom. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
B1
Sector
Fastfoodsector
Type
Lunchroom, broodjeszaak
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
96 m²
Horecaruimte
45 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.