Terug naar de resultaten
Regio Drenthe

Regio Drenthe

Vraagprijs € 625.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Asserstraat 63 te Rolde
Genoemde vraagprijs is incl. overname inventaris

Schitterend gelegen horecabedrijf met bedrijfswoning. Omturnen tot wonen behoort onder voorwaarden tot de mogelijkheden.

Eetcafé Zalencentrum “De Aanleg” is schitterend gelegen tussen de plaatsen Assen en Rolde in, vlakbij het kleine dorpje Deurze. Dit eeuwenoude gebied is erg populair bij...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 548 m²
Lees meer

Omschrijving

Asserstraat 63 te Rolde
Genoemde vraagprijs is incl. overname inventaris

Schitterend gelegen horecabedrijf met bedrijfswoning. Omturnen tot wonen behoort onder voorwaarden tot de mogelijkheden.

Eetcafé Zalencentrum “De Aanleg” is schitterend gelegen tussen de plaatsen Assen en Rolde in, vlakbij het kleine dorpje Deurze. Dit eeuwenoude gebied is erg populair bij toeristen en dagjesmensen. Door de ligging tussen twee populaire plaatsen in, is de drukte van een stad of een groot dorp nooit ver weg. Toch is het vooral de rust die dit gebied en deze locatie typeert.

De locatie is vooral goed, omdat dit één van de vier officiële toegangspoorten is naar het Nationaal park Drentsche Aa. Toeristen en bezoekers van dit grote Nationale park zijn daarom gegarandeerd. Als horecagelegenheid het start en eindpunt vormen van verschillende wandel- en fietsroutes is uiteraard een groot pluspunt. Tot slot is ook het uitzicht nog bijzonder rustgevend. Van mooie landerijen tot de glooiende beekdalen van de Drentsche Aa.

Het bedrijf is momenteel in gebruik als multifunctioneel horecabedrijf, waar o.a. een zalencentrum, een eetcafé en een café worden bestierd. Het mooie terras, gelegen in de prachtige omgeving, maken het geheel aantrekkelijk.

De belangrijkste pijler van dit bedrijf is uiteraard de locatie. Een gedeelte van de ondergrond van de ruime parkeerplaats achter het pand is in bruikleen gegeven aan de gemeente Aa en Hunze voor het herbergen van parkeerplekken voor het Nationale park. Ook bezoekers van de Aanleg maken hiervan uiteraard van gebruik. Omdat deze plaats één van de officiële toegangspoorten is van het prachtige Nationale Park, zijn er veel potentiele gasten die hier een stop maken. De mogelijkheden met dit pand zijn mede daarom erg groot.

Het bedrijf bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het horecagedeelte met café en restaurant annex ruime zaal. Ook vindt men hier de keuken, toiletten, opslag en woongedeelte. Op de 1e verdieping bevindt zich nog extra zaal, een riante opbergzolder en aan de voorzijde 3 slaapkamers die bij de privé woning horen.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Café ± 59 m²
Eetcafé/ Zalencentrum ± 208 m²
Hal ± 17 m²
Toiletten ± 7 m²
Zaal 1e etage ± 51 m²
Zolder ± 125 m²
=======================================
Totaal ± 467 m²

Terras Ruim terras aan de voorzijde van het pand
Woonruimte ± 81 m²
Bestaande uit: Woonkamer (28,5 m2), keuken (19 m2), hal (2 m2), 3 slaapkamers (8,5, 9,5 en 9 m2), badkamer (4,5 m2)

De bestemming is momenteel horeca. Echter geeft het bestemmingsplan, onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheden tot het omturnen naar een woonbestemming van het pand. Meer informatie is op te vragen bij de gemeente Aa & Hunze.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 548 m² Verkoopoppervlakte 318 m² Woonoppervlakte 81 m² Perceeloppervlakte 5610 m² Diversen Locatie toelichting Gelegen aan één van de toegangspoorten van Nationaal park Drentsche Aa Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Drenthe
Sector
Drankensector
Type
(café) zalencentrum
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
81 m²
Horecaruimte
342 m²
Niet horecaruimte
125 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring