Terug naar de resultaten
Regio Drenthe

Regio Drenthe

Huurprijs € 2.650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kerkstraat 16 te Assen
Pachtprijs: € 2.650,-- per maand excl. BTW

Restaurant “De Amazon” is gelegen in de Kerkstraat te Assen, op steenworp afstand van de populaire Markt (horeca) en het Koopmansplein (winkels). Deze centrale ligging maakt de locatie bijzonder interessant. De straat zelf herbergt een bonte verzameling van winkels en horeca, met op de verdiepingen vaak...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 122 m²
Lees meer

Omschrijving

Kerkstraat 16 te Assen
Pachtprijs: € 2.650,-- per maand excl. BTW

Restaurant “De Amazon” is gelegen in de Kerkstraat te Assen, op steenworp afstand van de populaire Markt (horeca) en het Koopmansplein (winkels). Deze centrale ligging maakt de locatie bijzonder interessant. De straat zelf herbergt een bonte verzameling van winkels en horeca, met op de verdiepingen vaak woonruimte. Doordat de Asser Binnenstad goed beloopbaar is en toch een behoorlijk aantal bezoekers trekt, is het er vaak gezellig druk.

Het interieur van het bedrijf is grondig verbouwd tot de sfeervolle inrichting die momenteel is te aanschouwen. Door omstandigheden is men maar kort als restaurant geopend geweest. Het voordeel hiervan is dat er momenteel een exploitatie in nieuwstaat wordt aangeboden. Van een echte “turn-key” overname kan men hier zeker spreken. Door het goed uitgedachte concept, de warme en originele inrichting liggen hier voor een goede ondernemer ruim voldoende kansen.

De mogelijkheid bestaat uiteraard om ook het horecaconcept over te nemen en verder uit te rollen. Daarnaast is, mede door de korte openingsperiode van dit bedrijf, het uitrollen van een volledig eigen concept, ook vrij makkelijk mogelijk.

Kortom, een bedrijf in nieuwstaat op een goede locatie, dat erom vraagt op korte termijn gebruikt te gaan worden.

Het bedrijf bestaat uit enkel de begane grond. De indeling is als volgt: Entree met restaurantgedeelte en toiletten, keuken, koude keuken en opslagruimte. Langs het pand loopt een lange gang naar achteren.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Restaurant ± 62 m²
Keuken ± 20 m²
Koude keuken ± 8 m²
Toiletten ± 3 m²
Opslag ± 12 m²
Gang ± 17 m²
===================
Totaal ± 122 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 122 m² Verkoopoppervlakte 62 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen in de binnenstad van Assen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
A2
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Horecaruimte
122 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.