Terug naar de resultaten
Regio Drenthe

Regio Drenthe

Huurprijs € 3.530,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Markt 18 te Assen
Overname exploitatie: €75.000,--

Flint is gelegen in het hart van het horecagebied in Assen. Dit plein kenmerkt zich door een aaneenrijging van terrassen van gezellige cafés en restaurants, waardoor de Markt een grote aantrekkingskracht heeft op bezoekers van de stad. Door de redelijk geringe afmetingen van het knusse Asser centrum, is de Markt gelegen op korte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 173 m²
Lees meer

Omschrijving

Markt 18 te Assen
Overname exploitatie: €75.000,--

Flint is gelegen in het hart van het horecagebied in Assen. Dit plein kenmerkt zich door een aaneenrijging van terrassen van gezellige cafés en restaurants, waardoor de Markt een grote aantrekkingskracht heeft op bezoekers van de stad. Door de redelijk geringe afmetingen van het knusse Asser centrum, is de Markt gelegen op korte afstand van het centrale plein, de winkelstraten en het grote winkelcentrum. Dit maakt dat veel bezoekers om verschillende redenen op een relatief klein oppervlakte samenkomen en van Assen een gezellige binnenstad maken.

Flint is gelegen aan de korte kant van de Markt en daardoor recht tegenover het begin van de Vaart, die de stad uitloopt. Daardoor genieten mensen op het terras van een mooi uitzicht, omdat de vaart zich uitstrekt over enkele kilometers. Met het terras, gelegen op het westen, kan men tot slot genieten van de middag- en avondzon. Een absolute pré voor een terras.

Het bedrijf bestaat uit de begane grond en 2 verdiepingen. Wanneer men langs het terras binnenkomt is er eerst de hal, waarna men in het sfeervolle restaurant terecht komt. Achterin bevindt de bar, de goederenlift, het office, een kleine binnentuin en wat opslagruimte.
Op de eerste verdieping bevindt zich nog een apart gedeelte waar het voor ca. 20 personen goed toeven is, de professionele keuken en de toiletten. Tenslotte is er op de 2e etage nog ruimte gemaakt voor een washok, kantoor, kleedruimte en opslag met koelcel en vriezers.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Restaurant ± 56 m²
Restaurant 1e etage ± 24 m²
Keuken/ Spoelkeuken ± 20 m²
Kantoor 2e etage ± 14 m²
Toiletten ± 6 m²
Overige ± 27 m²
Achtertuin ± 26 m²
=======================================
Totaal ± 173 m²

Terras ± 40 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.530,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1962 Bouwjaar toelichting Bron: BAG Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 173 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen in het horecaconcentratiegebied van Assen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Drenthe
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 75.000,-
Sector
Restaurantsector
Type
Café-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
173 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.