Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 12.000,- p.j. Onder optie

Omschrijving

Overname exploitatie: € 99.500,--

Een fors groeiende omzet & rendement, gelegen in een drukke winkelstraat en acterend in een groeiende markt. Al deze ingrediënten zijn aanwezig in dit leuke, onderscheidende bezorgrestaurant.

Dit bezorgrestaurant is gelegen in de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen. Groningen is de enige echt grote stad in Noord-Nederland en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 79 m²
Lees meer

Omschrijving

Overname exploitatie: € 99.500,--

Een fors groeiende omzet & rendement, gelegen in een drukke winkelstraat en acterend in een groeiende markt. Al deze ingrediënten zijn aanwezig in dit leuke, onderscheidende bezorgrestaurant.

Dit bezorgrestaurant is gelegen in de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen. Groningen is de enige echt grote stad in Noord-Nederland en bekleedt daarom in een groot deel van het Noorden een centrumfunctie. Het verzorgingsgebied kan dan ook voor Nederlandse begrippen als erg groot worden bestempeld. Verder heeft Groningen het imago van een echte studentenstad en waar men gemoedelijk met elkaar omgaat. De binnenstad is erg levendig en daarom zeker een bezoekje waard. De Groninger binnenstad wordt omgeven door de Diepenring, de grachtengordel van Groningen. Net daarbuiten bevindt zich het volop in ontwikkeling zijnde Ebbingekwartier. Dit gebied heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeling tot een soort culturele enclave, net buiten de binnenstad. Met de komst van nieuwe woningen, het Student Hotel en een van de grootste parkeergarages van Nederland, moet dit herontwikkelingsgebied in de komende jaren een extra boost krijgen. Bovengenoemd Ebbingekwartier is afgeleid van de Ebbingestraten, waaraan dit bezorgrestaurant is gelegen. Ook de Ebbingestraat klimt de laatste jaren weer uit het dal die de economische crisis had veroorzaakt. Dit komt tot uiting in minder leegstand, meer levendigheid en leuke, nieuwe concepten waar dit bedrijf er één van is. Nadat het eerste pand binnen een jaar te klein werd, is men verhuisd naar de huidige locatie. Ideaal voor het bezorgen; centraal gelegen, met snelle routes in alle richtingen. Bezorgrestaurants zijn sowieso is opkomst in zowel Nederland als ook in Groningen. Op drukke bezorgdagen is het aantal bezorgscooters in de stad nauwelijks te tellen.

Dit concept onderscheid zich op een aantal vlakken van de massa. Zo is men erg creatief met het verzinnen en uitproberen van nieuwe combinaties van producten en wordt geprobeerd met zogenoemde "specials" de klant een vaak wisselende kaart aan te bieden. Tevens worden de (vegetarische) producten zelf gemaakt. Dit alles heeft als resultaat dat de gastenbeoordelingen erg goed zijn en dat men de middelmaat op websites als thuisbezorgd etc. ruim ontstijgt. Door middel van bezorging aan grotere afnemers en een brede lancering op diverse websites, is dit bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Groningse bezorgmarkt. De jaarcijfers van het bedrijf bevestigen dat, met een flinke jaar- op jaar groei van de omzet.

De mogelijkheden van deze locatie zijn groot; Zo laat het huidige bedrijf zien dat een dergelijk concept prima past op deze locatie. Het concept zou nog met een lunchkaart kunnen worden uitgebreid. Doordat de bestemming detailhandel betreft, behoort een restaurant of een vorm van dag-horeca niet tot de mogelijkheden.

Het bedrijf is gevestigd op de begane grond. Het bedrijf bestaat uit een wachtruimte met kassabalie. Daarachter bevindt zich de keuken, magazijn, afwasruimte en toiletten. Het totaal meet ca. 79 m2.
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 12.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 79 m² Verkoopoppervlakte 40 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Ruim voldoende in nabije omgeving Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
B1
Sector
Fastfoodsector
Horecaruimte
79 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.