Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.350,- p.m. Onder optie

Omschrijving

In prijs verlaagd!
Gelkingstraat 26 te Groningen
Overname exploitatie: € 39.500,-

Mooi vernieuwend concept die er op wacht om verder uitgerold te worden. Door de Gemeentelijke plannen met deze straat, is de verwachting dat de locatie alleen maar interessanter gaat worden.

Bezorgrestaurant Captain Cook is gelegen in de Gelkingestraat in het centrum van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 97 m²
Lees meer

Omschrijving

In prijs verlaagd!
Gelkingstraat 26 te Groningen
Overname exploitatie: € 39.500,-

Mooi vernieuwend concept die er op wacht om verder uitgerold te worden. Door de Gemeentelijke plannen met deze straat, is de verwachting dat de locatie alleen maar interessanter gaat worden.

Bezorgrestaurant Captain Cook is gelegen in de Gelkingestraat in het centrum van de stad Groningen. Groningen is met ruim 200.000 inwoners veruit de grootste stad van Noord-Nederland en bekleedt dan ook in een groot deel van het Noorden een centrumfunctie. Door de, voor Nederlandse begrippen vrij geïsoleerde ligging van de stad, heeft Groningen een erg groot verzorgingsgebied. Verder staat de stad bekend om zijn jonge bevolking, bruisende binnenstad en gemoedelijkheid. De Gelkingestraat is een opkomende straat in het centrum van Groningen. Steeds meer, vooral nieuwe horecabedrijven, zijn in deze straat gevestigd, wat de levendigheid van de straat de laatste jaren ten goede komt. De verwachting is, wanneer in de nabije toekomst de bussen uit de straat verdwijnen en er een semi voetgangersgebied wordt aangelegd, dat dit een volgende positieve impuls gaat geven aan de straat. Het object zelf is, net zoals veel andere objecten in de straat, een gemeentelijk monument en is gelegen aan het begin van de straat, schuin tegenover de ingang naar het Hoogstraatje.

Momenteel is het bedrijf in gebruik als bezorgrestaurant. Daarnaast wordt op verzoek ook catering verzorgd. Omdat het bedrijf inmiddels voorbij de beginfase is, is de naamsbekenheid in de stad Groningen behoorlijk te noemen. Het bestellen van de uiteenlopende maaltijden kan via de eigen site, maar ook via zeer populaire sites als Thuisbezorgd.nl, maar ook bijvoorbeeld via Fooddrop, een Groningse bezorgsite, waar men een wat meer uiteenlopend assortiment van restaurants vindt. De gerechten zijn behoorlijk gevarieerd. Zo kan men kiezen uit verschillende Hollandse stamppotten, maar ook curry’s, salades en burgers, waarbij de Captain Cook burger nu al een begrip is. Afwisselend zijn de dagelijkse aanbiedingen, waarbij elke dag een ander gerecht met korting wordt aangeboden. Door het monitoren van de verkopen en het publiek, dan goed worden geanticipeerd op veranderingen en wensen van de consument. In tijden van snel veranderende trends, is dat uitermate belangrijk. Opvallend is het grote aantal goede reviews op zowel de eigen website, als ook op de externe bestelsites. Een gemiddelde van 4,5 op 5 sterren is de norm. Vergeleken met andere bedrijven is dat bovengemiddeld. Verder weet men goed in te spelen op de wensen van de steeds veeleisender wordende consument. Door het bezorgen op het werk en aanbiedingen via verschillende bestelsites, wordt gepoogd een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Deze doelgroep bestaat overigens vooral uit studenten en jong-werkenden.

Het bedrijf is gelegen op de begane grond, waarbij het geheel eigenlijk één ruimte betreft met van achter naar voren een kantoor (16 m2), opslag (32m2), keuken en spoelkeuken (25 m2), toiletten en aan de voorzijde een wachtruimte, groot 21 m2. De totale oppervlakte meet ca. 97m2. Tevens is er een mogelijkheid tot het creëren van een terras aan de voorzijde van het pand van ca. 10m2. De mogelijkheden van het object zijn behoorlijk groot, zeker de eerder genoemde veranderingen in de straat in ogenschouw nemende. Door de geringe omvang van het object, lijkt een vorm van dag-horeca of het doorzetten van de huidige exploitatie de meest voor de hand liggende keuze.
 
De overnameprijs is exclusief bezorgscooters. Overname hiervan is wel bespreekbaar.
 
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 1.350,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 97 m² Verkoopoppervlakte 21 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Mogelijk in nabijgelegen parkeergarages Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A2

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.