Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.550,- p.m. Onder optie

Omschrijving

Heirweg 13 te Visvliet
Het bedrijfsgedeelte (incl. proeflokaal en inventaris) kan worden gepacht voor € 1.550,- per maand excl. BTW
De bedrijfswoning is te huren voor € 450,- per maand excl. BTW

Auberge Visvliet zoekt een nieuwe ondernemer. In deze idyllische setting heeft men de kans een exploitatie op te zetten in een veelzijdig en goed onderhouden pand. Vergeet ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 252 m²
Lees meer

Omschrijving

Heirweg 13 te Visvliet
Het bedrijfsgedeelte (incl. proeflokaal en inventaris) kan worden gepacht voor € 1.550,- per maand excl. BTW
De bedrijfswoning is te huren voor € 450,- per maand excl. BTW

Auberge Visvliet zoekt een nieuwe ondernemer. In deze idyllische setting heeft men de kans een exploitatie op te zetten in een veelzijdig en goed onderhouden pand. Vergeet ook zeker de B&B mogelijkheden niet, want daar leent zowel dit object als Visvliet zich perfect voor.

In het idyllische dorpje Visvliet ligt restaurant met B&B genaamd “Auberge Visvliet”. Het dorpje Visvliet, gelegen op de grens van Groningen en Friesland en niet ver van het Lauwersmeer kent een lange en roemruchte geschiedenis. Tegenwoordig is Visvliet een typisch Gronings dorpje met een oud centrum in een prachtige landelijke omgeving. Zo is de buitengewoon mooie entree van het dorp er één om in te lijsten. Auberge Visvliet is gelegen in het centrum van het dorp, tegenover de kerk, welke stamt uit 1427. De smalle straat met oude huizen, gecombineerd met de kerk en het aangelegde groen, maken het dorp alsook Auberge Visvliet tot een gedenkwaardige plek. Ondanks de smalle straten kent Visvliet toch een goede bereikbaarheid, aangezien de doorgaande N355 vlak achter het dorp langs loopt. Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats enkele meters voor het object.

In het pand heeft jarenlang een succesvol restaurant met Bed & Breakfast gezeten. Helaas waren de uitbaters toe aan een nieuwe uitdaging. De eigenaar is nu wederom op zoek naar een ondernemer die dit restaurant met Bed & Breakfast weer nieuw leven kan inblazen. Een gedreven ondernemer die respect heeft voor het verleden van het bedrijf zou hier een rendabele exploitatie neer moeten kunnen zetten. De bekendheid van het oude restaurant moeten de opstart van het bedrijf vergemakkelijken. De omgeving barst van de culinaire potentie, waarvan streekproducten als Zoutkamper garnalen (kroketten), en vlees van Schotse Hooglanders uit het Lauwersmeergebied zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn. De verhuurder heeft veel affiniteit en vakkennis met de garnaal en wenst nadrukkelijk dat een eventuele nieuwe uitbater daar met zijn menukaart ook aandacht aan besteed. Zoals eerder gemeld zijn de mogelijkheden van dit object groot. De veelzijdigheid van combinaties maken het pachten van dit object inclusief een ingericht en instapklaar bedrijf interessant.

Het goed onderhouden pand bestaat uit een ruim restaurantgedeelte (130m2) met bar en overdekt terras, welke voorzien is van terrasverwarming. Verder vindt men een volledig nieuwe keuken en spoelkeuken (42m2), opslagruimte (8m2), toiletten (12m2) en een trapopgang. Via deze trap betreedt men de verdieping, waar een 8-tal kamers zijn gesitueerd en prima geschikt zijn als kamers voor een B&B. De kamers zijn allen langs de buitenkant van de verdieping gelegen, met in het middengedeelte ruimten voor de sanitaire voorzieningen. Achterin het pand is een tweede trapopgang, welke toegang biedt tot de prettige en lichte bedrijfswoning (ca. 60 m2). Tot slot vindt men naast het restaurant/ B&B nog een proeflokaal, welke eveneens bij de pacht is inbegrepen. Dit separate object is prima geschikt voor workshops, cursussen en partijen.
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 1.550,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 252 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
60 m²
Horecaruimte
192 m²
Niet horecaruimte
60 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.