Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Vraagprijs € 289.000,- k.k. Huurprijs € 1.800,- p.m. Onder optie

Omschrijving

Aweg 8 te Groningen
Overname inventaris & handelsnaam: € 22.500,-
Huurprijs per maand: € 1800,- excl. BTW

Catering & Lunchcafé “Tebrugge” is gelegen aan de A-weg, aan de westkant van het centrum van Groningen. De stad Groningen is veruit de grootste stad van Noord-Nederland en bekleedt daarmee ook een centrumfunctie voor de omgeving. Met 200.000 inwoners, waarvan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 159 m²
Lees meer

Omschrijving

Aweg 8 te Groningen
Overname inventaris & handelsnaam: € 22.500,-
Huurprijs per maand: € 1800,- excl. BTW

Catering & Lunchcafé “Tebrugge” is gelegen aan de A-weg, aan de westkant van het centrum van Groningen. De stad Groningen is veruit de grootste stad van Noord-Nederland en bekleedt daarmee ook een centrumfunctie voor de omgeving. Met 200.000 inwoners, waarvan er ruim 50.000 student zijn, is Groningen een echte studentenstad te noemen. Dat komt tot uiting in het bruisende centrum. Talloze horecagelegenheden zijn dan ook op verschillende concentratiegebieden gevestigd.

De A-weg is de doorgaande weg vanuit het westen richting het centrum van Groningen en vice versa. Het object is gelegen aan het begin van deze straat, schuin tegenover de ingang van de Westerhaven. Dit winkelgebied heeft de afgelopen tijd een positieve ontwikkeling doorgemaakt, mede door de komst van onder andere de Primark. Recht voor het object zal in de nabije toekomst de bushalte Centrum-West worden gerealiseerd. In het kort betekent dit minder verkeer, een breder voetpad en meer passanten. Dit bedrijf is daarom voor deze ontwikkelingen ideaal gelegen om er maximaal van te kunnen profiteren.

Momenteel is het bedrijf in gebruik als lunch- en cateringbedrijf, waar men verrassende gerechten voor een leuke prijs kan verwachten. Er worden verse en eerlijke producten gebruikt die tot heerlijke gerechten omgetoverd worden. Door zorg te dragen voor kwaliteit, duurzaamheid en eigen producten, probeert men zich te onderscheiden van andere cateraars. Bovendien is het lunchrestaurant een extra optie om de consument te kunnen bedienen. Op zonnige dagen kan men bijvoorbeeld van een hapje en een drankje genieten op het dakterras. Op overige dagen kan men plaats nemen in het knusse restaurant en van enkele uiteenlopende lunchgerechten genieten. Overigens heeft is het bedrijf voorzien van een volledige horecavergunning, wat uitbreiding naar een avondexploitatie goed mogelijk maakt.

Het bedrijf bestaat uit drie verdiepingen. Wanneer men binnenkomt is er eerst een eetruimte waar zich ook de trap naar boven bevindt en vervolgens een gedeelte waar de kassa en keukenapparatuur staan. Bij de trap zijn ook de damestoiletten gesitueerd. Achterin de keuken bevindt zich een koelcel. Op de eerste verdieping zijn naast het herentoilet, aan weerszijden van de trap, sfeervolle eetruimten gesitueerd. Ook is er op deze verdieping een dakterras gelegen. De bovenste verdieping betreft een zolder die in de huidige situatie als opslag dienst doet. Naast de huidige indeling, is ook het vestigen van een woon-werk locatie tot de mogelijkheden.
Overdracht Status Onder optie Vraagprijs € 289.000,- kosten koper Huurprijs € 1.800,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Dagexploitatie Totale oppervlakte 159 m² Verkoopoppervlakte 59 m² Perceeloppervlakte 121 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Overdekt op circa 200 meter afstand Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting Tegenover ingang Westerhaven Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
A2
Sector
Fastfoodsector
Type
Lunchroom, broodjeszaak

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.