Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.899,66 p.m. Onder optie

Omschrijving

In prijs verlaagd!
Overname exploitatie : € 42.500,-
Nieuwe Ebbingestraat 22

Goud Heerlijk is een verfrissend lunch annex winkel concept in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Het bedrijf kent een flink aantal uitstekende reviews op internet en draait sinds 2014 ook groene cijfers. Vooral de zorg een aandacht die aan de verse producten wordt besteed, zorgt ervoor dat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 113 m²
Lees meer

Omschrijving

In prijs verlaagd!
Overname exploitatie : € 42.500,-
Nieuwe Ebbingestraat 22

Goud Heerlijk is een verfrissend lunch annex winkel concept in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Het bedrijf kent een flink aantal uitstekende reviews op internet en draait sinds 2014 ook groene cijfers. Vooral de zorg een aandacht die aan de verse producten wordt besteed, zorgt ervoor dat Goud Heerlijk zich kan onderscheiden in de drukke markt van lunchconcepten.

Het bedrijf richt zich vooral op de biologische consument, die na het nuttigen van een broodje of maaltijd, ook de inpandige winkel kan bezoeken, om ook thuis dergelijke producten te maken. De producten zijn altijd vers en komen van regionale en duurzame bedrijven of uit de eigen moestuin. De producten stralen uit dat er met zorg aan wordt gewerkt, en dit wordt beloont door de consument met goede reviews. Het bedrijf beschikt tevens over een prachtige website, waar een goed beeld wordt geschept van het concept an sich. De doelgroep van dit concept laat zich dan ook omschrijven als de (jonge) biologisch verantwoorde consument, die het gebruik van duurzame producten hoog in het vaandel heeft staan. Vaak wil deze doelgroep hiervoor ook een meerprijs betalen.

De mogelijkheden van het object zijn groot, zo kunnen er concepten worden gevestigd in de trend van een dagzaak, maar ook detailhandel behoort tot de mogelijkheden. Gezien de beperking tot daghoreca in de huurovereenkomst, behoort een eetcafé of restaurant wel tot de mogelijkheden, echter zal hierover nader gesproken moeten worden.

“Goud Heerlijk” is gelegen aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen; een echte doorvoerstraat van en naar het centrum. De begane grond van de objecten in deze straat zijn bijna allemaal winkels of horecagelegenheden. Hoewel de straat het in de crisisjaren moeilijk heeft gehad en er veel leegstand is ontstaan, is het huidige sentiment toch positief. Dit sentiment komt, naast de aantrekkende economie, ook door de inrichting van het Ciboga-terrein, direct achter de Nieuwe Ebbingestraat. Dit terrein ontpopt zich steeds meer tot een creatief en cultureel punt in de stad. In 2016 is hier onder andere het “The Student Hotel” geopend. De Nieuwe Ebbingestraat kan in de toekomst nog meer gaan profiteren van dit nieuwe stukje Groningen.
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 1.899,66 per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Dagexploitatie, Aanvullende horeca Totale oppervlakte 113 m² Verkoopoppervlakte 108 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie toelichting Aan doorgaande weg naar stadscentrum Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
B1
Sector
Fastfoodsector
Type
Lunchroom, broodjeszaak

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.