Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Koopprijs € 424.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Sterk in prijs verlaagd!

Hoofdweg 162 te Bellingwolde

Overname inventaris/handelsnaam: € 62.500,-

Hotel restaurant Villa de Thee Tuin is fraai gelegen midden in het dorp aan de Hoofdweg van Bellingwolde De zichtbaarheid, de herkenbaarheid en de bereikbaarheid voor dit horecabedrijf zijn zeer goed te noemen. Het Hotel is een ***sterren hotel met de luxe en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 625 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Sterk in prijs verlaagd!

Hoofdweg 162 te Bellingwolde

Overname inventaris/handelsnaam: € 62.500,-

Hotel restaurant Villa de Thee Tuin is fraai gelegen midden in het dorp aan de Hoofdweg van Bellingwolde De zichtbaarheid, de herkenbaarheid en de bereikbaarheid voor dit horecabedrijf zijn zeer goed te noemen. Het Hotel is een ***sterren hotel met de luxe en comfort van een ****sterren bedrijf. Nadat de nieuwe eigenaren in 2008 het bedrijf hebben overgenomen heeft er een totale metamorfose plaats gevonden wat betreft het interieur van het restaurant, de lounge, bar en alle hotelkamers. De vroege jaren 50 stijl is vervangen door een warme mix van Franse en Engelse invloeden. Deze inrichting gecombineerd met de lommerrijke restauranttuin en de kwaliteit van de keuken zal menig gast een nacht langer doen blijven. Het concept past dan ook naadloos in de omgeving van Bellingwolde waar de tijd soms lijkt stil te staan.

Het hotel beschikt over tien hotelkamers waarvan er 2 op de begane grond zijn gesitueerd. Standaard zijn alle kamers voorzien van een eigen badkamer met douche of bad, toilet, tv & wifi aansluiting. Daarnaast bevindt zich in het object nog een restaurant ter grootte van 94 m² en een sfeervol boetiekje waar men naar hartenlust kan rond snuffelen tussen de fraaie interieur items en tassen, sieraden, kaarten enzovoort. Een praktische bedrijfswoning op de 1e etage met een riante woonkamer, keuken, luxe badkamer en twee slaapkamers maakt het geheel compleet. Het pand heeft een totale grootte van 625 m² inclusief de bedrijfswoning van 130 m². Het terras en de tuin zijn 200 m².

In de directe omgeving van het Hotel bevinden zich o.a. een riant kuuroord Fontana in Bad Nieuweschans, vesting stadje Bourtange, Klooster in Ter Apel, de Slingertuinen van Bellingwedde, Museum de Oude Wolden, Museum Veenkoloniaal en een glasblazerij. Daarnaast zijn er vele natuur en wandelpaden. Een van de bekendste is wel het Noaberpad.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 424.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Hotel Totale oppervlakte 625 m² Verkoopoppervlakte 411 m² Perceeloppervlakte 1520 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen grond bevindt zich voldoende ruimte om de auto te parkeren. Parkeerpl. niet overdekt 0 Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Onderhoud buiten toel. Het monumentale pand is gebouwd in 1836. Het is inmiddels al meer dan 135 jaar in gebruik als Hotel-restaurant. Daarvoor was het raadshuis van de Gemeente Bellingwolde er in gevestigd. Het is traditioneel gebouwd met gemetselde en gestukte gevels en een dubbel zadeldak met dakpannen gedekt. Volgens monumentenzorg is het een pand bestaande uit twee blokvormige gedeelten, ieder gedekt door een laag schilddak met hoekschoorsteen waarop borden, omgaande gootlijst. Overigens is het dak in 2013 volledig vernieuwd.
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Sector
Hotelsector
Type
Hotel (-café-restaurant)
Terras
Ja
Horecaruimte
625 m²
Aantal hotelkamers
10

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.