Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.200,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Nieuwe Ebbingestraat 82, Groningen
Overname exploitatie: € 50.000,--


LUX – Like no other is gelegen in de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen. Deze straat is een aanloopstraat vanuit het noorden naar het centrum van de stad. De straat bestaat uit een mix van horeca en detailhandel op de begane grond van de meeste objecten, gecombineerd met veelal wonen op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 75 m²
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe Ebbingestraat 82, Groningen
Overname exploitatie: € 50.000,--


LUX – Like no other is gelegen in de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen. Deze straat is een aanloopstraat vanuit het noorden naar het centrum van de stad. De straat bestaat uit een mix van horeca en detailhandel op de begane grond van de meeste objecten, gecombineerd met veelal wonen op de verdiepingen.

Groningen kenmerkt zich als jonge en bruisende studentenstad, waar altijd wat valt te beleven. Met ruim 200.000 inwoners is de stad de grootste van Noord-Nederland. Daarnaast kent Groningen ook een historische binnenstad met veel monumentale objecten. De Nieuwe Ebbingestraat is onderdeel van de eerste Groningse stadsuitbreiding, die dateert uit de 17e eeuw. Deze buurt staat bekend om zijn vele hofjes en gasthuizen en is daarom geliefd bij veel mensen.

LUX – Like no other, de naam zegt het al, profileert zich als Pizza- bezorgrestaurant, maar wel duidelijk anders dan anderen. De traditionele pizzeria is binnen de contouren van dit bedrijf niet te vinden. Binnen LUX -Like no other kiest men voor de originele topping die mogelijk zijn op een pizza. Hiermee weet men zich behoorlijk te onderscheiden van de gemiddelde pizzeria, die in een studentenstad als Groningen behoorlijk vertegenwoordigd is.

Onder andere de gastenrecensies laten zien dat men lekkere, kwalitatief goede en originele pizza’s maakt. De recensies zijn over het algemeen zeer lovend. Zo goed zelfs, dat het bedrijf één van de winnaars was van de Beste Restaurants Awards 2017 van Thuisbezorgd.

De mogelijkheden van het object zijn groot, naast voortzetting van het succesvolle huidige concept, kan er ook worden gedacht aan een geheel nieuw concept.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Afhaal/keuken ± 39 m²
Spoelkeuken ± 10 m²
Kantoor ± 13,5 m²
Toiletten ± 1,5 m²
Pantry ± 4 m²
Overig ± 9 m²

=======================================
Totaal ± 75 m²

Binnenplaats achterzijde ± 22 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 75 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Welstandsklasse
B1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.