Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Poelestraat 8, Groningen
Overname exploitatie: € 250.000,--

Een perfect gelegen garderobe in één van de drukste uitgaancentra van Nederland; Een uitstekende combinatie.

De Stadsgarderobe is gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Groningen. Aan de ene zijde bevindt zich o.a. de 3 Gezusters en aan de andere zijde de Poelestraat, die vol met (studenten)kroegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 79 m²
Lees meer

Omschrijving

Poelestraat 8, Groningen
Overname exploitatie: € 250.000,--

Een perfect gelegen garderobe in één van de drukste uitgaancentra van Nederland; Een uitstekende combinatie.

De Stadsgarderobe is gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Groningen. Aan de ene zijde bevindt zich o.a. de 3 Gezusters en aan de andere zijde de Poelestraat, die vol met (studenten)kroegen zit. Een betere plaats voor een garderobe is er in Groningen bijna niet. Gezien het feit dat Groningen een studentenstad pur sang is en geen officiële sluitingstijden kent, betekent dit gedurende een groot deel van de week ’s avonds en ’s nachts een behoorlijk klantenpotentieel. Omdat er veel cafés zijn waar geen garderobe aanwezig is, heeft men hierop handig ingespeeld. Op deze manier is de student verzekerd van een veilige plaats voor jas & tas en kan de ondernemer een stabiele omzet tegemoet zien. Verder is ook de naam erg goed gekozen. Deze straalt een zekere betrouwbaarheid uit en mits de ondernemer zorgt dat dat zo blijft, zal het klantenpotentieel de komende jaren ruim voldoende zijn. Tot slot is dit bedrijf een erg goed voorbeeld om verder uit te rollen als landelijke franchise.

De huidige ondernemer heeft dit bedrijf opgebouwd en in de afgelopen jaren steeds verder geprofessionaliseerd. Hierdoor kan er momenteel goed worden gemonitord wanneer er piektijden zijn, maar ook bijvoorbeeld statistieken van werknemers. De omzet ligt al jaren op een stabiel niveau, waarbij het rendement steeds verder verbetert. Dit rendement mag inmiddels ruim bovengemiddeld worden genoemd. Dat gecombineerd met een minimale noodzakelijke inspanning van de ondernemer zelf, kan met gerust hart een “cashcow” worden genoemd.
In verband met andere werkzaamheden wenst de ondernemer deze exploitatie te verkopen.

Naast het pand wordt momenteel nog flink gebouwd, maar in de nabije toekomst verschijnen ook hier verschillende publiektrekkers op het gebied van leisure en entertainment.


Bekijk middels deze link een promofilm van het bedrijf. Dit filmpje geeft erg goed weer hoe een avondje in de Stadsgarderobe eraan toe gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=Hx5naQYxyZI
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 79 m² Verkoopoppervlakte 43 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen in het hart van het uitgaangebied van Groningen. Een voor een Stadgarderobe perfecte locatie. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud buiten toel. ivm bouwprojecten Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.