Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 2.650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kleintje Maas
Grote Markt 21a, Groningen
Overname exploitatie € 139.500,--


Fris horecaconcept gelegen aan de Grote Markt, recht tegenover de alom bekende Drie Gezusters! Op deze perfecte locatie heeft u nu de mogelijkheid een veelzijdig horecaconcept neer te
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 199 m²
Lees meer

Omschrijving

Kleintje Maas
Grote Markt 21a, Groningen
Overname exploitatie € 139.500,--


Fris horecaconcept gelegen aan de Grote Markt, recht tegenover de alom bekende Drie Gezusters! Op deze perfecte locatie heeft u nu de mogelijkheid een veelzijdig horecaconcept neer te zetten.

Kleintje Maas is gelegen aan de Grote Markt in Groningen, onder het Japanse restaurant Fuyiyama en naast het pand van de ABN ARMO. Ook de landelijk bekende Martinitoren ligt op slechts een steenworp afstand. Deze locatie betekent meteen dat passantenstromen 24/7 haast gegarandeerd zijn. Het terras dat direct voor het pand gelegen is, biedt een prachtig uitzicht over het bekendste plein van Groningen. De ligging van dit terras is ideaal voor zonliefhebbers, daar het op de zuidkant is gericht.

Kleintje Maas is een veelzijdig concept, met een restaurant is de avond en verschillende avonden met (thema)feesten. Tevens kan de gehele zaak worden afgehuurd, om zelf een spetterend feest te organiseren. Gasten weten dit concept te waarderen, gezien de nagenoeg louter positieve reacties op deze bedrijfsvoering. Het concept is, zoals de naam het al zegt, het kleine broertje van Huize Maas aan de Vismarkt. De sfeer en de gerechten van deze, veel grotere zaak, zijn dan hier ook terug te vinden.

Verder verdiend ook de stijlvolle inrichting aandacht. Bij aanvang van deze exploitatie in 2016 heeft men, goed gebruikmakende van de ruimte, een modern en sfeervol restaurant neergezet. Het terras aan de voorzijde van het pand is eveneens een blikvanger, vooral dankzij het fantastische uitzicht dat het terras geeft op de bedrijvigheid die hier bijna 24 uur per dag doorgaat.

De doelgroep van deze exploitatie is vrij divers, mede door de verschillende mogelijkheden die men het publiek biedt. De mogelijkheden van het object zijn groot, waarbij deze exploitatie heeft laten zien dat een restaurant op deze plek zeker mogelijk is. De eerdere horeca-concepten hebben bewezen dat naast een focus op de avond, ook de nacht hierbij betrokken kan worden. De, voor deze locatie relatief lage huur, biedt extra mogelijkheden een rendabele exploitatie op te bouwen.

Indeling:

Het bedrijf bestaat uit  een kelderverdieping. Wanneer men binnenkomt is er eerst de trap naar de kelderverdieping en een portaal. Verder is hier de ingang naar de bar, met een kleine opslagruimte en verderop een kleine technische ruimte. Daarnaast is hier de doorgang naar het fraai ingerichte restaurant met bar en keuken. Aan de achterzijde bevinden zich de toiletten. Verder zijn er aan de zij- en achterzijde verschillende opslagruimten te vinden , waarvan één met de biertanks.

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 300,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1958 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 199 m² Verkoopoppervlakte 122 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen aan de Grote Markt te Groningen, recht tegenover De Drie Gezusters, met een prachtig uitzicht over het plein en het stadshuis. Terras gelegen op het zuiden, met veel zon gedurende de middag. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
Drankensector
Type
Eetcafé
Terras
Ja
Horecaruimte
199 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.