Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Vraagprijs exploitatie: Op aanvraag

Een perfect aangekleed bedrijf en dan ook nog eens in de binnenstad van Groningen. Dat is het recept bij dit Italiaanse restaurant.

In de binnenstad van Groningen is dit object gelegen in een drukke straat met veel fietsers en wandelaars die van en naar de binnenstad gaan. In de afgelopen jaren zijn ook hier steeds meer horecaconcepten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 232 m²
Lees meer

Omschrijving

Vraagprijs exploitatie: Op aanvraag

Een perfect aangekleed bedrijf en dan ook nog eens in de binnenstad van Groningen. Dat is het recept bij dit Italiaanse restaurant.

In de binnenstad van Groningen is dit object gelegen in een drukke straat met veel fietsers en wandelaars die van en naar de binnenstad gaan. In de afgelopen jaren zijn ook hier steeds meer horecaconcepten bijgekomen, waardoor ook deze straat onderdeel uitmaakt van een van de Groningse horeca-concentratiegebieden. Het voorste deel van de straat, waar ook dit restaurant onderdeel van uit maakt, kent een straatbeeld dat vooral bestaat uit cafés, restaurants, lunchrooms en koffiezaken. Verder naar achteren vindt men onder andere een grote parkeergarage die veel bezoekers van de stad voorziet van een parkeerplaats.

Het bedrijf zelf betreft een zeer stijlvol ingericht restaurant, met een ruim terras. Dit terras beschikt tevens over enkele schotten tegen de wind. Zomers is het heerlijk toeven op het terras, maar door de terras-heaters die onder de zonneluifels zijn bevestigd, kan men ook in de andere seizoenen prima buiten zitten. In het restaurant zelf is een speelse opsplitsing gemaakt. Aan de ene zijde is gekozen voor een zeer stijlvolle inrichting waar er aan de andere zijde gekozen is voor een meer traditionele indeling van een pizzeria.

Het betreft een ruim object dat plaats biedt aan zo’n 100 gasten binnen en nog eens 60 gasten op het terras. Ook de keuken is ruim opgezet en voorzien van een aparte spoelkeuken.

Het bedrijf bestaat uit de begane grond en een kelder, welke onder de keuken is gelegen. Bij binnenkomst betreedt men het sfeervolle eerste deel van het restaurant, waar achterin de bar een de doorgang naar de keuken te vinden is. Tevens bevinden zich hier de toiletgroepen. Via een doorbraak tussen beide panden, met een overigens erg indrukwekkende wijnkast, betreedt men het tweede restaurantgedeelte, ingericht als pizzeria. Hier staan tevens de pizzaovens. De gehele metrage van de verkoopruimte incl. bar en doorloop meet 154 m2. Achter het restaurantgedeelte bevindt zich een ruime keuken (63m2) met aparte spoelkeuken en opslagruimte.

De exploitatie wordt te koop aangeboden. Het pand gehuurd. Wij brengen u graag op de hoogte van de actuele vraagprijs.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar toelichting Begin 20e eeuw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 232 m² Verkoopoppervlakte 154 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A2
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
232 m²
Huidige aantal zitplaatsen
160

Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.