Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Overname exploitatie: € 90.000,-

Lift mee op het succes en de lovende kritieken van dit knusse restaurant. Gelegen aan de Diepenring van Groningen; een straat vol gezellige restaurants en in één van de mooiste pandjes van de Groningse grachtengordel.

Het restaurant is gelegen aan de rand van de binnenstad van Groningen. Groningen is met ruim 200.000 inwoners ver uit de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 100 m²
Lees meer

Omschrijving

Overname exploitatie: € 90.000,-

Lift mee op het succes en de lovende kritieken van dit knusse restaurant. Gelegen aan de Diepenring van Groningen; een straat vol gezellige restaurants en in één van de mooiste pandjes van de Groningse grachtengordel.

Het restaurant is gelegen aan de rand van de binnenstad van Groningen. Groningen is met ruim 200.000 inwoners ver uit de grootste stad van Noord-Nederland. Door de aanwezigheid van een universiteit en een hogeschool is Groningen een echte studentenstad te noemen. Dat uit zich ook in het bruisende nachtleven. Er zijn diverse plekken waar horecagelegenheden zich hebben geconcentreerd.

Het karakteristieke monumentale pand bevindt zich aan de grachtengordel van Groningen; De Diepenring. De locatie van dit restaurant bevindt zich in één van de horecaconcentratiegebieden van Groningen. Dit concentratiegebied richt zich vooral op de middag en avond en heeft daarom een ruime keuze aan terrassen en restaurants. De huidige exploitatie past daar perfect tussen. Het object is goed bereikbaar en parkeren is mogelijk in de diverse parkeergarages in de omgeving van het object.

Het restaurant betreft een gezellig huiskamerrestaurant. Het staat bekend om zijn uitstekende keuken en gemoedelijke sfeer. Zo werd het bedrijf onlangs door recensent Hermes & Co ( Dagblad van het Noorden ) als zeer positief beoordeeld. Op diverse reviewsites krijgt men louter positieve beoordelingen.

Het idee achter het restaurant is dat men alles zelf maakt en men probeert waar mogelijk zoveel mogelijk producten uit de omgeving te gebruiken. In het zomerseizoen worden er verschillende groenten uit eigen tuin gebruikt. Naast het á la carte-menu is er een verrassingsmenu dat regelmatig wisselt. Tevens beschikt het restaurant over een uitgebreide wijn- en bierkaart. Dat het restaurant in een monumentaal en één van de meest karakteristieke panden van Groningen gevestigd is, maakt de beleving compleet. De charme van het pand draagt bij aan de rustige en huiselijke sfeer. De doelgroep is vrij divers; Iedereen die verrast wil worden door een gemoedelijke, gezellige en culinaire avond, kan uitstekend hier terecht.

Het bedrijf bestaat uit twee verdiepingen en een kelder / opslagruimte. Wanneer men binnenkomt via een klein voorportaal, komt men het restaurant met bar binnen. Op de eerste verdieping zijn de keuken en spoelkeuken gelegen. In de kelder zijn de toiletten en de opslag gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 40 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Horeca concentratiegebied
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
100 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.