Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Huurprijs € 2.782,- p.m. Onder optie

Omschrijving

Overname exploitatie: € 179.500,-

Bij ons eten & drinken is een modern en stijlvol horecabedrijf die zowel gedurende de lunch als tijdens het diner geopend is. De huidige ondernemers hebben dit bedrijf vanaf de grond opgebouwd en zijn daarmee qua verbouwingen grondig te werk gegaan. Dit heeft
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 162 m²
Lees meer

Omschrijving

Overname exploitatie: € 179.500,-

Bij ons eten & drinken is een modern en stijlvol horecabedrijf die zowel gedurende de lunch als tijdens het diner geopend is. De huidige ondernemers hebben dit bedrijf vanaf de grond opgebouwd en zijn daarmee qua verbouwingen grondig te werk gegaan. Dit heeft geresulteerd in dit stijlvolle (dag)restaurant, dat gelegen is aan de buitenzijde van winkelcentrum Paddepoel. Dit winkelcentrum is de laatste jaren gerenoveerd en wordt nog uitgebreid, waardoor het weer volledig up-to-date is. Doordat het winkelcentrum gelegen is op de route tussen de binnenstad van Groningen en de Zernike Campus, trekt het winkelcentrum naast omwonenden ook veel studenten. Door de grootte van het winkelcentrum en de grote naastgelegen parkeerplaats, is winkelcentrum Paddepoel een goed alternatief voor de binnenstad van Groningen.

De indeling van dit bedrijf is als volgt: Restaurantgedeelte incl. open keuken (ca.125 m²), spoelkeuken, toiletten, opslag en overige ruimte(n). Voor de ingang is een terras gelegen voor ongeveer 30 zitplaatsen.

Momenteel is het bedrijf in gebruik als (dag)restaurant. Met name in de avonduren en met maaltijdvoorziening liggen er nog veel kansen om de omzet uit te breiden. De ondernemer exploiteert sinds 2010 deze fraaie onderneming. Een omzetindicatie is op aanvraag beschikbaar.

De doelgroep is divers. Zowel winkelend publiek als ook de bewoners uit de omliggende wijken weten dit bedrijf te vinden. Daarnaast is het bedrijf geliefd bij de vele studenten die vanuit het Zernike complex graag een snelle lunch willen nuttigen.
Overdracht Status Onder optie Huurprijs € 2.782,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 533,64 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Restaurant, Dagexploitatie Totale oppervlakte 162 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.